Sfaturi pentru petrecerea burlacitelor

Petrecerea burlacitelor este organizata in general de catre domnisoara de onoare sau de cea mai buna prietena a miresei, dar poate fi si mireasa implicata in organizare. In functie de tema si locatia petrecerii, pregatirile ar trebui facute cu 1-2 saptamani inainte, sau chiar cu cateva luni daca optati pentru o iesire in natura sau o excursie in alta tara sau chiar in alt oras, asadar venim cu sfaturi pentru petrecerea burlacitelor.

SFATURI PENTRU PETRECEREA BURLACITELOR:

Pentru alegerea temei si a locatiei petrecerii se tine cont de preferintele miresei, de personalitatea ei, petrecerea fiind un bun prilej ca mireasa sa se indeparteze de stresul si agitatia pregatirilor pentru nunta. Puteti opta pentru o seara a fetelor sub forma unei petreceri in pijamale, o seara de karaoke cu costume, o iesire la un restaurant sau intr-un club. Pentru o petrecere mai deosebita, puteti alege practicarea sportului preferat al miresei sau o alta activitate pe care mireasa nu a mai incercat-o (bungee-jumping, rafting, o cursa cu ATV-uri, paint-ball). De asemenea, o zi la spa este o idee buna, deoarece va puteti relaxa, puteti incerca diverse tratamente cosmetice, masaj, sauna si altele. In functie de bugetul disponibil, puteti organiza o sesiune de cumparatui la mall sau chiar intr-un oras diferit, recunoscut pentru locurile in care va puteti plimba si puteti face cumparaturi.

O petrecere a burlacitelor reusita va ramane in amintirea tuturor invitatilor, dar pentru a realiza acest lucru, ea trebuie planificata atent. Astfel, faceti o lista cu toate activitatile care se vor desfasura pe parcursul petrecerii, precum si celelalte lucruri care va ajuta la desfasurarea activitatilor: rezervarea locatiei, lista cumparaturilor necesare, inchirieri, invitatiile, accesoriile care vor personaliza petrecerea, cadourile pentru mireasa si alte lucruri, in functie de tema aleasa.

Puteti opta pentru un anumit dress code care sa se potriveasca cu tema aleasa pentru petrecere sau care sa contina culoarea preferata a miresei. Tricourile cu mesaje personalizate si amuzante sunt un obicei tot mai intalnit la petrecerile burlacitelor, alaturi de accesorii trasnite. De asemenea, mijlocul de transport care asigura deplasarea spre locul sau locurile in care se va desfasura petrecerea poate fi unul inedit.

Petrecerea burlacitelor va fi una reusita daca mireasa se va simti bine si va uita de toata agitatia pregatirilor pentru nunta, iar invitatii vor ramane cu amintiri placute. Indiferent de bugetul disponibil, cu putina imaginatie, cu ajutor din partea apropiatilor miresei, sau chiar din partea miresei, si cu o planificare atenta, orice tip de petrecere ales pentru “ultima noapte de libertate” a miresei va fi un adevarat succes.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment