Sfaturi pentru organizarea nuntii

Nunta se refera la celebrarea iubirii care va leaga, insa de asemenea si la petrecerea de milioane pe care o veti organiza, astfel incat nu numai voi, dar si invitatii vostri sa v-o amintiti multi ani. Trebuie avut in vedere faptul ca unii invitati au mai participat si la alte nunti, deci ati putea aduce ceva in plus, anumite elemente de noutate, pentru a-i surprinde in mod placut. De asemenea, veti tine cont si de faptul ca multi au venit pentru a fi alaturi de voi, nu pentru a va privi, deci este important sa organizati o seara interactiva, de care sa se bucure toata lumea. Mai jos veti gasi cateva sfaturi pentru organizarea nuntii. Sa vedem care sunt ele.

Cateva sfaturi pentru organizarea nuntii

O ceremonie scurta

Da, este adevarat ca familia si prietenii va sunt aproape pentru a va vedea casatorindu-va, insa incercati sa nu aveti o ceremonie mai lunga decat este cazul. Limitati-va la ceea ce trebuie facut si incercati sa nu mai adaugati momente suplimentare, pentru ca este posibil ca invitatii sa inceapa sa isi piarda rabdarea si interesul.

Un program personalizat

Avand un program personalizat, le veti atrage atentia invitatilor, le veti trezi interesul. Nu trebuie decat sa va lasati imaginatia libera si sa adaugati orice activitate sau element considerati ca ar i-ar atrage pe ceilalti. Invitatii vor pleca numai cu amintiri de neuitat de la nunta.

Sfaturi pentru organizarea nuntii

Clayton Hotel Silver Springs

Utilizati aplicatii pentru nunta si un hashtag

Unul dintre acele sfaturi pentru organizarea nuntii este cel de mai sus. Exista mai multe aplicatii care le permit invitatilor sa downloadeze poze de la nunta, in timp ce altele va pot tine la curent familia si prietenii cu ceea ce se intampla la nunta. De asemenea, puteti crea un hashtag si ii puteti ruga pe ceilalti sa posteze imagini insotite de acel hashtag. Astfel, pozele vor fi unite sub umbrela acestuia.

Oferiti-le invitatilor cadouri de bun venit

Unele persoane au parcurs probabil o anumita distanta pentru a fi prezente la nunta, asa ca arati-le ca apreciati lucrul acesta oferindu-le mici atentii. In functie de ceea ce stiti despre fiecare, ati putea alege cateva cadouri prin care sa va exprimati recunostinta pentru efortul depus de a fi alaturi de voi in ziua in care va veti uni destinele.

Sfaturi pentru organizarea nuntii

Hazelton’s

Intampinati fiecare invitat

Poate pare un lucru evident, insa aveti grija ca amandoi sa va intampinati invitatii, sa le multumiti pentru ca au ales sa fie alaturi de voi. Si, in timpul evenimentului, in timpul petrecerii, la restaurant, puteti trece pe la fiecare pentru a comunica, astfel incat sa nu se simta neglijati. Daca v-ati dorit sa va fie aproape in ziua cea magica, inseamna ca va sunt oameni apropiati, deci trebuie sa ii tratati ca atare.

Am vazut mai sus cateva din acele sfaturi pentru organizarea nuntii. In materialul urmator veti gasi si altele, deoarece este important sa aveti o nunta de vis, de care sa se bucure si invitatii alaturi de voi. Si, la final, va invit pe StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment