Sfaturi pentru o nuntă perfectă

Vine ziua cea mare și probabil că deja te panichează toate lucrurile care trebuiesc rezolvate într-un timp atât de scurt. Nu dispera! Noi suntem aici să te ajutăm! Iată câteva sfaturi pentru o nuntă perfectă, conform royalmariage.ro.

Sfaturi pentru o nuntă perfectă

Sfaturi pentru o nuntă perfectă

Sursă: Amazon

1. Nu incepeti organizarile pentru nunta pana cand nu ati stabilit cu precizie numarul de persoane carora intentionati sa le trimiteti invitatii precum si stilul nuntii: rustic, clasic, elegant, neconventional, de epoca etc. Va trebui sa faceti o lista cu numele tuturor persoanelor care ati dori sa fie prezenteiar apoi sa le dati posibilitatea sa faca o astfel de lista si parintilorsocrilor si nasilorApoi puneti listele cap la cap si decideti definitiv caror persoane le veti trimite invitatiiAbia dupa ce ati stabilit aceste detalii puteti decide ce local este potrivit pentru nunta voastra si puteti incepe restul pregatirilor.

Sfaturi pentru o nuntă perfectă

Sursă: WeddingZ

2. Mireasa ar trebui sa isi faca din timp o programare pentru manichiurapedichiura si coafor pentru ziua nuntiiRecomandabil pentru prima ora.

Sfaturi pentru o nuntă perfectă

Sursă: WeddingWire

3. Daca aveti invitati din alta localitate ar trebui sa fiti preocupati din timp de problema transportului (daca este cazulsi a cazarii. In acest sens ii puteti consulta in vederea efectuarii de rezervari la un hotel cat mai aproape de locatia unde are loc nunta.

4. Nu veti avea timpul necesar pentru a rezolva toate sarcinile ce trebuie indeplinite pentru nunta si va veti simti foarte obositi si stresati daca veti incerca sa le rezolvati singuri. O idee buna ar fi sa incercati sa delegati anumite sarciniAstfelscrieti pe biletele acele activitati pe care considerati ca v-ar fi mai greu sa le rezolvati voi si inmanati biletelele parintilorprietenilor etc. De multe ori va vor veni si ei in ajutor si veti rezolva mai usor si mai repede toate sarcinile pe care vi le-ati propus. Si voi veti face acelasi lucru pentru prieteniasa ca obligatiile se vor echilibra.

De asemeneaputeti stabili anumite responsabilitati cavalerilor si domnisoarelor de onoareChiar daca le-ati inmanat rudelor apropiate si prietenilor biletele cu cateva sarcinitotusi nu va lasati rudele apropiate si mai ales parintii sa imparta piscoturile si sampania la primirea invitatilor si nici nu le dati sarcini care sa trebuiasca indeplinite in timpul ceremoniei religioase sau al cununiei civileVor fi la fel de prinsi in emotiile evenimentelor ca si voi si riscati sa nu fie prezenti acolo unde trebuiesa uite piscoturile etc.

5. Incercati sa programati majoritatea sesiunii de fotografii de la finalul cununiei religioase undeva intr-un parc apropiat sau langa un monument important ori casa istoricaIdeea este sa nu intarziati cu foarte multe poze in fata bisericii. O poza de grupuna cu prieteniiuna cu familia si cea in care iesiti pe sub bolta de flori sunt suficiente. Nu veti avea timp de foarte multe cadre pentru poze si nici nu este comod daca sunt in asteptare si alte cupluririscati sa faceti poze si cu altiimiresele prezente vor face valva incercand sa isi fereasca privirile de voi etc.

Sfaturi pentru o nuntă perfectă

Sursă: LemonWedding

6. Pentru a evita situatiile in care persoane care nu se cunosc sau care apartin unor generatii diferite ajung sa stea la aceeasi masaaveti nevoie de place carduri pe care veti trece numele fiecarui invitat la nunta.

7. Pentru orice eventualitate este bine sa aveti la indemana o pereche de pantofi comozi cu care sa va puteti schimba. Nu uitati ca pantofii de mireasa sunt noi si nu stiti ce feste va pot juca, si doar nu vreti sa stati la masa obosita si cu niste dureri ingrozitoare de picioare. Este seara voastra si trebuie sa dansati pana dimineata. De asemenea, este recomandat sa aveti o mica trusa in care sa tineti ace de siguranta, ac si ata de cusut pentru a putea remedia eventualele mici accidente ale rochiei de mireasa.

Sfaturi pentru o nuntă perfectă

Sursă: DeviantArt

8. Sa nu uitati sa luati cameramanul sau fotograful cand va fi furata mireasa! Acestea pot fi cele mai nostime amintiri de la nunta!  

Iată aici și câteva sfaturi amuzante pentru o căsnicie de succes.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

2 Comentarii

Leave a Comment