Sfaturi pentru miri legate de casnicie

Pe masura ce se apropie ziua cea mare, tot mai multe persoane va vor oferi sfaturi referitoare la casnicie. Acest articol va face acelasi lucru, pentru ca voi doi sa aveti parte de acel „… si au trait fericiti pana la adanci batraneti”, specific basmelor. Asadar, sa vedem care sunt acele sfaturi pentru miri legate de casnicie.

Cateva sfaturi pentru miri legate de casnicie

1. Comunicati! Am inceput cu sfatul-cliseu, foarte cunoscut si, in acelasi timp, subapreciat. Comunicarea deschisa si onesta este indispensabila unei relatii. Daca iti vei reprima emotiile, daca nu i le vei comunica celuilalt, relatia voastra ar putea avea de suferit si la fel si tenul tau. De asemenea, este o diferenta intre sinceritate si cruzime, asa ca incearca sa gasesti moduri cat mai sensibile in care sa-i comunici anumite lucruri. Fiti deschisi in fata raspunsurilor celuilalt, acceptati-va defectele si, atat cat puteti, incercati sa le indreptati. Astfel, relatia voastra va deveni mai puternica.

Sfaturi pentru miri legate de casnicie

The Huffington Post

2. Continuati sa iesiti la intalniri! Dupa un timp, cuplurile casatorite incep sa intre intr-o zona de confort. Este un lucru bine stiut ca veti fi, probabil, foarte ocupati cu locurile de munca si alte activitati, dar nu este nevoie de prea multe lucruri pentru a mentine vie acea scanteie si pentru a va dedica si voua putin timp. Fixati o zi pentru intalniri. Daca nu se poate o data pe saptamana, atunci incercati o data la doua saptamani sau la o luna etc. Si nu renuntati la intalnire decat daca nu aveti alta solutie.

3. Aratati interes! Aratati-va interesati chiar si de lucrurile care par marunte si fara importanta, de lucrurile care il intereseaza pe celalalt. Puneti intrebari pentru a intelege cu adevarat ce si de ce ii place celuilalt. Exista si ceva amintiri din copilarie? Care a fost primul lucru fata de care a manifestat interes in copilarie? Este chiar fumos cand suntem intrebati despre lucrurile care ne plac si stim ca celalalt acorda atentie anumitor detalii.

Sfaturi pentru miri legate de casnicie

Aynanews24

4. Fa-ti timp si pentru tine! Este important sa petreceti timp impreuna, dar la fel de important este sa petreceti timp si separat, uneori, fiecare cu el insusi si sa faceti lucruri care va plac. Este in regula sa aveti interese diferite si sa petreceti din cand in cand timp si in afara bulei relatiei. Astfel, va veti simti liberi si independenti si veti continua sa va dezvoltati si individual. In plus, facand si unele lucruri separat, veti avea si noi subiecte de discutie.

5. Gelozia nu este sanatoasa! Este in regula daca veti discuta dupa ce o alta persoana are un compotament incomod fata de partenerul de cuplu sau daca el/ea a facuta numite comentarii care te-au deranjat si te-au facut sa te simti inconfortabil. Dar nu este in regula sa ai accese de gelozie fara a avea motive reale, sa te aprinzi si daca celalat rosteste numele unei persoane de sex opus, de exemplu. Gelozia are tendinta de a strica anumite relatii, asa ca nu o lasati sa faca asta.

6. Nu fiti egoisti! Este minunat sa fii sustinut, motivat si inspirat de partenerul de cuplu, dar nu uita sa faci si tu acelasi lucru pentru el/ea, indiferent daca recunoaste sau nu ca are nevoie de asta. Arata-i celuilalt ca se poate baza pe tine oricand, indiferent de situatie.

Sfaturi pentru miri legate de casnicie

KRISTIAN SEKULIC

Incercati sa tineti cont de aceste sfaturi pentru miri legate de casnicie, pentru ca relatia voastra sa fie una frumoasa si cat mai saraca in intamplari nefericite. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre subiectul in discutie, le veti gasi aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment