Sfaturi pentru machiajul de nunta al mamei soacre

Orice mama viseaza la ziua in care fiica ei se va casatori, poate chiar dinainte ca ea sa apara pe lume se gandeste la momentul acesta. Este firesc sa fie asa si, de asemenea, este firesc sa fie invadata de anumite emotii in ziua in care copilul ei va spune „DA” si va incepe o noua viata, isi va intemeia propria familie etc. De asemenea, si mama mirelui va fi in aceeasi situatie, povestea se va desfasura dupa acelasi scenariu si in cazul ei. Dar asta este o alta poveste, sa revenim acum la sfaturi pentru machiajul de nunta al mamei soacre.

teilor.ro

Cateva sfaturi pentru machiajul de nunta al mamei soacre

Primer. Este esential pentru un eveniment atat de important. Folosindu-l, te vei asigura ca fundatia machiajului va rezista pana la sfarsitul evenimentului, adica timp de mai multe ore. Poate fi aplicat pe toata fata, pentru ca va lasa pielea neteda si astfel vei avea un machiaj perfect.

Sfaturi pentru machiajul de nunta al mamei soacre

Huffington Post

Concealer. Cea mai mare greseala facuta in machiaj este aceea ca se foloseste concealer care nu se potriveste cu primer-ul. Cand alegi un concealer mai inchis sau mai deschis, asigura-te ca la fel va fi si primer-ul, astfel incat sa apara peste tot aceeasi nuanta.

Fundatia. Unul dintre acele sfaturi pentru machiajul de nunta al mamei soacre este acela ca poate folosi o fundatie lichida, care ii va da pielii o stralucire aparte. Peste ea poate aplica putina pudra, pentru a evita efectul acela stralucitor, care nu va arata bine in poze sau in imaginile video.

teilor.ro

Highlighter (Iluminator). Va fi aplicat in zona ochilor si a buzelor si va fi cu nu mai mult de doua nuante mai deschis decat fundatia.

Blush. Este nelipsit din machiajul oricarei femei, asa ca cel al mamei soacre nu va face exceptie. Se vor alege culori delicate. Daca vrei sa le dai obrajilor un aspect mai accentuat, aplica pe pometi putin iluminator.

Sfaturi pentru machiajul de nunta al mamei soacre

ISTOCK/PEOPLEIMAGES

Sprancenele sunt si ele importante, deci nu trebuie sa fie ignorate. Pentru a defini sprancenele in mod subtil, foloseste un creion dupa aplicarea fundatiei. Sprancenele iti incadreaza fata si, daca sunt definite cum trebuie, vor arata de milioane.

Ochii sunt le fel de importanti, asa ca sub nicio forma nu trebuie sa ignori machiajul din aceasta zona sau sa nu ii acorzi atentia cuvenita. Inainte de toate, poti folosi o crema pentru a reduce ridurile. Este suficient sa imbini doua nuante pentru realizarea machiajului ochilor. Pentru ochii albastri, culorile maro si culoarea caisei sunt indicate, pentru ochii verzi, culori ca roz deschis si culoarea prunei vor face minuni, ochii caprui vor fi complimentati de culori neutre si nunate de verde.

teilor.ro

Sfaturi pentru machiajul de nunta al mamei soacre

Sublime Phytoceramides

Genele pot fi ondulate, apoi aplicat un rimel rezistent la apa, care sa nu fie indepartat de lacrimile de fericire.

Eyeliner. Trebuie sa fie discret, nu dramatic si, de asemenea, trebuie sa nu fie lichid, ci un creion solid.

Buzele sunt la fel de importante, iar un ruj in culoari discrete, nu metalice, va completa intr-un mod armonios machiajul mamei soacre.

Am primit cateva sfaturi pentru machiajul de nunta al mamei soacre, iar acum sa vedem aici, aici si aici cum arata o persoana careia i se aplica machijul potrivit. Ce schimbare!

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment