Sfaturi pentru cei care au inceput o noua relatie

Ai inceput o noua relatie? Simti cum fluturii iti zboara prin stomac? E tare frumos acel sentiment. Si noile inceputuri sunt frumoase. Totusi, acestea pot veni insotite de o oarecare teama, de anxietate. Iata cateva sfaturi pentru cei care au inceput o noua relatie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva sfaturi pentru cei care au inceput o noua relatie

Lasa trecutul in trecut

Poate relatia anterioara nu s-a terminat bine, drept urmare ai inceput sa ai unele frici, griji. Insa lasa-le in trecut. Nu uita ca nu toti oamenii sunt la fel. Nu toate relatiile sunt la fel. Sigur ca pe masura ce relatia aveanseaza o sa puteti vorbi deschis si despre relatiile vechi, insa la prima intalnire sau la a doua chiar nu e cazul sa aduci in discutie fosti parteneri de cuplu si ceea ce nu a mers bine in relatiile anterioare. Concentreaza-te asupra prezentului si asupra persoanei de langa tine.

o noua relatie

Nu face comparatii

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sigur ca e usor sa faci asta, dar nu iti aduce niciun beneficiu. In plus, sa-l compari pe actualul partener cu fostul il poate supara pe cel din prezent si pe buna dreptate. In schimb, intreaba-te urmatoatrele lucruri: Esti in aceasta relatie ca sa concurezi cu cineva? Esti in aceasta relatie ca sa impresionezi alti oameni? Sau esti in aceasta relatie pentru ca iti place persoana alaturi de care esti in prezent?

Acorda atentie si faptelor, nu numai vorbelor

Asta cred ca este un lucru valabil in orice relatie, dar e clar ca se aplica si in acest caz. Daca promite luna si stelele de pe cer, dar niciodata nu pare sa incerce sa treaca la actiune, atunci vorbele sale sunt vobe goale. Totusi, daca face lucruri precum sa iti faca cunostinta cu parintii sai sau cu prietenii sai, asta inseamna, chiar daca poate inca nu ti-a spus-o, ca vrea sa fie alaturi de tine cat mai mult timp, poate chiar pentru totdeauna.

Fii vulnerabil, chiar daca ti-e teama

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sa fii vulnerabil poate fi un lucru infricosator pentru multi oameni. Dar asa te arati pe tine cu totul, chiar daca asta inseamna ca risti sa fii ranit. Cand incepi o noua relatie, vulnerabilitatea te poate ajuta sa ajungi la un nivel mai profund al relatiei si sa te conectezi mai bine cu partenerul. Vulnerabilitatea ta poate fi un dar pentru partenerul care isi doreste sa te cunoasca mai mult, mai bine, mai profund.

Nu te umfla prea mult in pene

El sau ea te place, asta este deja evident. Deci te poti mandri cu realizarile tale si fara a te lauda cu ele. Nu cred ca este vreo persoana careia sa ii placa un barbat sau o femeie care vorbeste incontinuu despre realizarile sale, oricat de demne de lauda ar fi ele.

o noua relatie

o noua relatie

Traieste momentul

Este important sa nu te gandesti la trecut, dar nici la viitor inca. Stai in prezent si acorda atentie persoanei de langa tine. Poate este o persoana perfecta la prima vedere, insa ai putea descoperi ca nu este persoana perfecta pentru tine.

Gelozia are o limita

Un strop de gelozie poate fi considerat un lucru sanatos si chiar dragut. Dar dusa la extreme, gelozia nu aduce nimic bun. Asa ca evita sa impui limite partenerului, sa ii ceri sa faca lucruri doar pentru ca gelozia ta sa nu mai fie la cote alarmante.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment