Sfaturi pentru casnicie de la vedete

Si vedetele sunt oameni, sa nu uitam acest lucru. Si ele trec prin zile bune si mai putin bune, si ele se casatoresc, si ele trebuie sa aiba grija de viata de cuplu. Fiind in lumina reflectoarelor, si relatia lor este. Si tot fiindca sunt in atentia publicului, oamenii sunt curioasi, poate, sa afle care sunt secretele unei casnicii. Iata cateva sfaturi pentru casnicie de la vedete.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva sfaturi pentru casnicie venite din partea vedetelor

1. Meryl Streep

Meryl Streep si Don Gummer sunt casatoriti de peste 40 de ani. Secretul lor pentru o casnicice de peste patru decenii? „Trebuie sa vorbiti despre toate problemele care apar, chiar si despre lucrurile marunte.”, a spus cunoscuta actrita. „Trebuie sa asculti problemele partenerului tau, sugestiile si sfaturile, si sa accepti ca nu ai intotdeauna dreptate. Conversatia este cheia unei casnicii de succes.”

2. Will Smith

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Will Smith este casatorit de aproape 25 de ani cu Jada Pinkett Smith. „Daca este un secret, pot sa spun ca noi nu am lucrat niciodata la relatia noastra”, a dezvaluit actorul in cadrul unui interviu. „Noi am lucrat la noi insine doar individual, iar apoi ne-am aratat unul altuia mai buni decat eram inainte. Cu adevarat, la sfarsitul unei zile, conteaza sa nu renunti.”

Sfaturi pentru casnicie

Sfaturi pentru casnicie

3. Victoria Beckham

Victoria Beckham si Davind Beckham formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din lumina reflectoarelor. „Cand ajung acasa, incerc sa las telefonul si sa ptrec timp cu copiii si cu David”, a dezvaluit Victoria Beckham. „Am sprijinul unui sot incredibil”, a mai adaugat vedeta. „Chiar suntem egali in tot ceea ce facem acasa cu copiii. Cand sunt plecata, el este cel care se ocupa de scoala si de gatit”, a mai spus ea.

4. Alicia Keys

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Alicia Keys: „Ne place sa ne surprindem unul pe celalalt si sa avem intalniri secrete in weekend”, a spus aceasta. „Unul dintre noi face planurile, iar celalalt nu are idee unde vom merge.

5. Beyoncé

Beyoncé si Jay-Z formează de mulți ani un cuplu. Iată ce a spus cantareata: „Am fost independenta inainte sa-mi cunosc sotul, si avem o chimine naturala si o relatie reala. Se bazeaza pe lucrurile pe care trebuie sa se bazeze relatiile”, a spus celebra cantareata. „Crescand, am vazut ca atunci cand intr-o relatie femeia sau barbatul – nu conteaza care dintre ei – nu se simte increzator/increzatoare, se simte un pic captiv/a. Valoarea ta e determinata de tine. Nu trebuie sa depinzi de cineva care sa iti spuna cine esti”, a mai spus indragita cantareata.

Sfaturi pentru casnicie

6. Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres are o relatie cu Portia de Rossi. „Cand ne-am casatorit, Portia a spus: E bine sa fii iubit. E profund sa fii inteles. Iar ea ma intelege pentru ca este cel mai frumos cadou pe care cineva putea sa mi-l ofere”, a spus Ellen.

Asadar, diferite sfaturi vin din partea diferitelor cupluri care au inteles ca o casnicie nu e perfecta, ca exista mici secrete care o fac sa functioneze.

Aceste sfaturi pot fi utile pentru cei care tocmai s-au casatorit sau care urmeaza sa faca acest pas.

Traducere si adaptare dupa: https://www.brides.com/gallery/best-marriage-advice-from-celebrity-couples

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment