Sfaturi pentru alegerea accesoriilor pentru mireasa

Rochia de mireasa este piesa de rezistenta a fiecarei femei. Insa si accesoriile sunt foarte importante, motiv pentru care trebuie sa ai in vedere anumite lucruri inainte de a le alege. Iata cateva Sfaturi pentru alegerea accesoriilor pentru mireasa. Ti-ar putea fi de un real ajutor.

Sfaturi pentru alegerea accesoriilor pentru mireasa

1. Tine cont de propriul stil. Sigur ca in ziua nuntii fiecare femeie isi doreste sa arate precum o printesa. Insa, in acelasi timp, ai vrea sa arati si ca tine insati. Gandeste-te la fotografiile din ziua cea mare, pe care le vei vedea zeci de ani de acum inainte, pe care le vor vedea copiii vostri, nepotii etc. Trebuie sa te arate pe tine asa cum esti tu. Asa ca, dupa ce alegi rochia de mireasa care te reprezinta, cauta pe internet sau in magazinele speciale pentru mirese, acele accesorii care te reprezinta si te avantajeaza.

2. Simplitatea poate fi cheia succesului. Poate vei dori dsa porti cele mai deosebite si extravagante bijuterii. Este posobil sa fie unele la moda in perioada in care va avea loc nunta. Insa, in timp, acestea nu vor mai fi in centrul atentiei. Si sa nu uitam de pozele de nunta pe care le vei avea toata viata. Daca ai vazut unele poze de nunta facute cu zeci de ani in urma si ai remarcat unele bijuterii pe care acum nu le-ai purta sub nicio forma, atunci stii despre ce vorbesc. Simplitatea va fi mereu la moda, de aceea este recomandat sa mergi in aceasta directie la nunta. Nu vei da gres.

Sfaturi pentru alegerea accesoriilor pentru mireasa

PHOTO: COURTESY OF JENNIFER BEHR.

3. Materialul din care sunt facute bijuteriile ar trebui sa se potriveasca. De regula, pentru accesoriile miresei sunt folosite trei materiale: platina, aur si argint. Sigur ca mai sunt multe altele, insa cele mentionate sunt printre preferintele mireselor. Daca, de exemplu, verighetele de nunta sunt din aur, atunci ai putea purta cercei din argint. Ai putea cere sfatul unui specialist in acest sens pentru a te asigura ca nu vei face alegerei gresite in privinta materialului din care sunt facute bijuteriile.

4. Poti fi creativa cand alegi pantofii pe care ii vei purta in ziua cea mare. Multe mirese sunt tentate sa aleaga pantofi de culoare alba. Insa gandeste-te la faptul ca pantofii vor fi acoperiti de rochie. Asa ca de ce sa nu iti permiti sa fii un pic creativa? De exemplu, pantofii pot fi acel ceva albastru de la nunta (pentru cele care respecta traditia de a avea ceva nou, ceva vechi, ceva albastru si ceva imprumutat la nunta). Sau poti opta pentru un model mai diferit la nunta. Alege ce iti place!

5. Tine cont de culoarea rochiei de mireasa. Este foarte important acest aspect. Unele rochii de mireasa sunt albe, in timp ce altele au nuante diferite. In functie de aceste nuante se vor alege bijuteriile. De exemplu, daca rochia de mireasa va fi de un alb imaculat, atunci se va potrivi de minune cu bijuterii din materiale deschise, precum platina. Aurul in acest context nu prea este indicat.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat acele sfaturi pentru alegerea accesoriilor de mireasa, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare palcuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment