Sfaturi pentru a doua nuntă

Nu te decizi că vrei să faci următorul pas și ajungi în fața altarului cu gândul că nu o să dureze pentru totdeauna și că vei repeta experiența, însă nu știi ce îți rezervă viitorul. În cazul în care te numeri printre persoanele care au avut o căsnicie eșuată și căreia nu i-a fost teamă să iubească din nou, ei bine, ești o persoană curajoasă. Ceea ce trebuie să știi este faptul că nu toate persoanele sunt la fel, iar dacă fostul tău soț nu a fost persoana potrivită, nu înseamnă că viitorul va fi ca el; poate că a trebuit să treci prin toată experiența unei căsnicii eșuate tocmai pentru a deveni ceea ce ești acum, în plus, nu ești nici prima, nici ultima persoană care divorțează. De asemenea, nu este nimic greșit sau anormal în a te căsători pentru a doua oară. Ai dreptul la fericire!

Așa cum probabil ți-ai dat seama, privești a doua căsătorie cu mai multă maturitate, și desigur cu alte trăiri. Așadar, dacă ești pe cale să îți celebrezi cea de-a doua nuntă îți voi spune de ce anume să te ferești.

Sfaturi pentru a doua nuntă

1. Nu organiza o nuntă la fel de mare
De ce ai vrea să treci prin stresul și aglomerația unei nunți mari? Evită acest tip de nuntă, mai ales dacă și soțul tău se află la a doua căsătorie; de asemenea, dacă din prima căsătorie au rezultat și copii, trebuie să ții cont și de aceștia. În plus, care este câștigul sau farmecul unei nunți mari?

Sfaturi pentru a doua nuntă

Sfaturi pentru a doua nuntă Pinterest

2. Împrăștie vestea mai ușor
Nu trebuie să dai de veste cu țipete de bucurie că ai fost cerută de nevastă a doua oară, atunci când ai copii; în cazul în care ei se înțeleg bine cu viitorul soț, atunci îți poți deschide inima și spune lumii ceea ce simți. De asemenea, dacă ai rămas cu fostul soț în relații bune este indicat să îl anunți și pe el, nu ar fi prea frumos să afle de la alții.

Sfaturi pentru a doua nuntă

Pinterest

3. Revizuiește lista de invitați
Este chiar recomandat să revizuiești lista de invitați de la prima nuntă, bineînțeles invitații care vin din partea ta. Invită familia, prietenii apropiați, cei care ți-au fost alături și după divorț; evită prietenii comuni ai tăi și ai fostului soț, mai ales dacă nu ai vorbit cu ei de ceva timp. De asemenea, din categoria celor excluși ar trebui să facă parte și rudele tale îndepărtate, cu care nu ai o relație prea apropiată și au fost prezente la nunta ta din obligație. Alege oamenii importanți pentru tine!

Sfaturi pentru a doua nuntă

Pinterest

4. Petrecerea burlăcițelor: da sau nu?
Poate fi privit ca fiind ușor exagerat să organizezi o a doua petrecere a burlăcițelor, cu tot cu voal și cadouri, cu tot fastul tradițional. Nu spune nimeni că nu ar trebui să organizezi o astfel de petrecere, însă este suficient să ieși împreună cu prietenele tale și să vă distrați.

Sfaturi pentru a doua nuntă

Pinterest

Prin urmare, dacă ești indecisă sau confuză cu ce să faci și ce să nu faci, la ce ar trebui să renunți, poate sfaturile de mai sus îți vor veni în ajutor, însă nu trebuie să te conformezi în mod complet lor. Întrebări și sfaturi pe care nu le ceri o să tot primești, însă este important să faci așa cum crezi tu. Desigur, pentru orice alegere optezi discută cu viitorul tău soț. Tu de ce ai ținut cont și ce ai evitat când te-ai căsătorit a doua oară?

Despre autor

Ana

1 Comentariu

  • […] Una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi, cea care împreună cu colega sa de scenă, Andreea Antonescu, au dat viață trupei André se căsătorește. Este vorba de Andreea Bălan, care a uimit pe toată lumea îmbrăcându-se în rochia de mireasă cu o zi înainte de nuntă. Fanii au fost uimiți când au văzut fotografia postată de cântăreață pe contul său de Instagram în care apare lângă soțul ei, George Burcea, aceasta încălcând tradiția de a îmbrăca rochia de mireasă înainte de a ajunge în fața altarului. […]

Leave a Comment