Sfaturi despre casnicie de la persoane divortate

Intr-o casnicie apar si probleme. Unele dintre ele sunt inevitabile. Cu toate acestea, sunt anumite cupluri care reusesc sa treaca peste dificultati si sa invete secretele unei casnicii de durata. Insa, pe de alta parte, exista si cupluri care nu au cum sa treaca peste probleme si aleg sa divorteze. Insa, cu siguranta, in urma unei astfel de experiente invata anumite lucruri, anumite lectii, care le vor fi utile in viitoarele relatii. Mai jos vei gasi cateva sfaturi despre casnicie de la persoane divortate.

teilor.ro

Sfaturi despre casnicie de la persoane divortate

1. Nu poti sa fii intr-o casnicie daca nu te iubesti in primul rand pe tine si nu ai grija de tine.

2. Fii fericit cu tine insuti inainte de a fi fericit cu altcineva. Trebuie sa fii deja fericit inainte de a intra intr-o relatie sau intr-o casnicie. Nu trebuie sa depinda de nimeni in afara de tine fericirea ta.

3. Vorbiti! Este important sa discutati despre lucrurile care conteaza. Printre cele mai importante se afla aspectul financiar, religia, copiii.

teilor.ro

Sfaturi despre casnicie de la persoane divortate

Pexels

4. Este bine sa fiti diferiti, insa este ideal sa aveti si anumite lucruri in comun.

5. Daca aveti o problema, oricat de mica ar parea ea, rezolvati-o! Sa nu credeti ca se va rezolva de la sine.

6. Cand apar certurile, nu este important cine castiga, cine are dreptate si cine nu. Este important sa gasiti o modalitate prin care sa rezolvati conflictele.

7. Este in regula sa ii spui celuilalt ca te-a dezamagit.

teilor.ro

8. Cel mai important este respectul. Asa ca este bine sa iti alegi cuvintele cu grija, chiar si atunci cand va certati. Nu le mai poti lua inapoi. Si daca ti-ai ranit partenerul de cuplu spunandu-i lucruri pe care nu trebuia sa i le spui, atunci cu siguranta nu va fi ok.

9. Inainte de toate, trebuie sa fiti prieteni.

10. Fiti atenti unul cu celalalt.

11. Aveti incredere unul in celalalt.

teilor.ro

CITESTE SI: Sfaturi pentru primul an de casnicie

CITESTE SI: Sfaturi pentru o casnicie fericita

12. Nimeni nu este perfect, asa ca nici partenerul de cuplu nu are cum sa fie astfel. Accepta-l cu toate imperfectiunile si iubeste-l asa cum este. Cu siguranta are numeroase calitati datorita carora te-ai indragostit.

13. Complimentati-va intotdeauna!

14. Spuneti-va in fiecare zi ca va iubiti!

15. Fiti spontani!

Sfaturi despre casnicie de la persoane divortate

GetWedSoon

16. Ofera-i un cadou celuilalt atunci cand se asteapta mai putin!

17. Faceti sex!

18. Daca tineti cont de cate ori faceti sex, atunci este clar ca nu faceti sex suficient de des.

19. Nu te casatori decat daca esti sigur/a ca asta iti doresti cu adevarat. Sunt multe cupluri care ajung la altar din motivele gresite si dupa aceea regreta alegerea facuta. Si inevitabil in foarte multe cazuri se ajunge la divort.

Asadar, sunt numeroase lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere in casnicie. Este nevoie ca amandoi sa va implicati trup si suflet in relatie pentru ca lucrurile sa functioneze si sa puteti avea o cansicie de durata, sa nu ajungeti al divort, pentru ca este o experienta neplacuta si nefericita.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta realziate de un videograf profesionist. Daca urmeaza sa organizezi eveniemntul, acolo ai putea gasi numeroase surse de inspiratie pentru organizarea unei nunti de vis.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment