Sfaturi despre casnicie de la mame

Mama ta ti-a fost alaturi mereu, ti-a oferit sfaturi, te-a indrumat in viata atunci cand nu stiai, poate, pe ce drum sa mergi. Nici casnicia nu face exceptie, asa ca asteapta-te la sfaturi de la mama ta si in aceasta privinta. Stie mai bine decat tine anumite lucruri avand in vedere ca este casatorita de mult timp (sau a fost casatorita o anumita perioada). Mai jos gasesti sfaturi despre casnicie de la mame. Poate iti vin in ajutor, pe langa cele primite de la propria ta mama.

teilor.ro

Cateva sfaturi despre casnicie de la mame

Mai jos gasesti sfaturile primite de editorii de la Brides de la mamele lor.

1. “Mama imi spune mereu cat de important este sa nu iti pierzi independenta cand esti casatorit. Sa fii acolo mereu pentru partenerul tau, dar sa nu uiti sa fii mereu acolo si pentru tine”. Tatiana Kulak catre Mariah Kulak, Social Media Manager la Brides.

2. “Tatal meu a fost un bucatar desavarsit, mama mea a fost o bucatareasa groaznica. Odata ea mi-a spus ca trebuie sa ma casatoresc cu un barbat care stie sa gateasca. Sotul meu stia sa faca numai spaghete, de baza si sa comande sushi cand l-am intalnit. Acum a invatat cateva trucuri culinare. Un cuplu fericit este un cuplu bine hranit!”. Donna Bulseco, Editor Executiv la Brides.

teilor.ro

3. “Daca este o problema in mariajul sau in relatia ta si inca nu esti pregatit/a sa o discuti cu partenerul de viata, nu vorbi despre ea nici cu prietenii! (Exceptie fac, desigur, cazurile in care siguranta ta este amenintata)”. Julita Milliner-Waddell catre Jenna Milliner-Waddell, Producator Digital la Brides.

Sfaturi despre casnicie de la mame Sursa foto: Pixabay

Sfaturi despre casnicie de la mame Sursa foto: Pixabay

4. “Sfat catre fiica mea despre casnicie… Dupa cum mi-a spus si mie mama mea, sa nu mergi niciodata la culcare suparata pe sotul tau. De asemenea, sa ai mereu propriii tai bani pe care sa ii cheltui dupa cum doresti, fara a-i cere permisiunea sotului tau. In cele din urma, sa decizi impreuna cu sotul tau cum sa va petreceti sarbatorile inainte de a va castaori, pentru ca ulterior sa scapai de stresul cauzat de toate rudele celuilalt, care vor sa mergeti la ei de sarbatori”. Lib Lanigan Olson catre Anna Price Olson, Real Weddings Editor la Brides.

5. “Se spune sa nu te bagi la somn suparat – stai treaz si continua cearta! Lasand gluma la o parte, compromisul si increderea, impreuna cu norocul sunt ingredienntele unei casnicii reusite”. Suman Prakash catre Neha Prakash, Senior Editor la Brides.

6. “Sfatul meu despre casnicie dupa 27 de ani de mariaj: pastreaza-ti simtul umorului. Incearca sa gasetsi bucuria in orice. Pentru ca am crescut impreuna, incerc sa condimentez totul. Viata e prea scurta pentrua fi suparat sau pentru a purta pica cuiva”. Lisa Leger catre Rosemary Leger, Editor Asistent la Brides.

teilor.ro

Sfaturi despre casnicie de la mame Sursa foto: Pixabay

Sfaturi despre casnicie de la mame Sursa foto: Pixabay

7. “Mama obisnuia sa imi dea sfatul cliseu: sa nu te culci niciodata suparat. Prin actiunile ei, totusi, mi-a aratat cum sa iti alegi bataliile, cum sa eviti o cearta si cat de important este sa pleci impreuna cu sotul tau macar pentru o noapte pentru a va reconecta”. Bonnie Azoulay, Producator Web si Asistent Social Media la Brides.

Si acum, la final, sa accesam si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

4 Comentarii

Leave a Comment