Sfaturi de frumusete pentru viitoarele mirese

Ai nevoie de cateva sfaturi de frumusete pentru viitoarele mirese? Atunci materialul nostru iti va veni in ajutor. Iata ce trebuie sa stii inainte de marele eveniment.

Sfaturi de frumusete pentru viitoarele mirese

1. Nu lasa totul pe ultima suta de metri. Daca ai stablit data nuntii, atunci este bine sa incepi sa vorbesti cu persoanele de serviciile carora vei avea nevoie pentru eveniment. Daca te vei casatori in sezonul in care au loc cele mai multe nunti, atunci asigura-te ca iti vei face programarea la timp pentru eveniment.

2. Informeaza-te inainte. Este mult mai bine daca ai alege o persoana care are experienta in realizarea machiajului de nunta. Insa cauta dinainte un specialist in domeniu. Poti cere recomandari din partea prietenilor, din partea familiei, sau poti cauta pe internet. Nu te opri la prima persoana pe care o vei gasi.

Sfaturi de frumusete pentru viitoarele mirese

Sfaturi de frumusete pentru viitoarele mirese

3. Vorbeste cu persoana care se va ocupa de machiaj. Nu te cunoste, asa ca nu stie ce preferinte ai in legatura cu machiajul. Deisgur, ar putea realiza unul in functie de forma fetei, de culoarea ochilor, de diferite trasaturi. Pentru a-i veni in ajutor ai putea sa ii arati o fotografie cu tine in rochie de mireasa.

4. Poarta alb atunci cand veti testa machiajul. Incearca sa porti haine care au aceeasi nuanta de alb ca rochia. Asta pentru a te asigura ca machiajul va arata impecabil in combinatie cu rochia pe care o vei imbraca in ziua cea mare.

5. Poti lua si voalul cand testati machiajul. Asta pentru a vedea cum va arata machiajul vazut prin voal.

6. Arata-i persoanei care se va ocupa de machiajul tau cum va fi coafura. Asta pentru ca ambele sa se completeze reciproc.

CITESTE SI: Machiajul miresei cu ochii albastri

CITESTE SI: Machiajul miresei cu fata rotunda

Sfaturi de frumusete pentru viitoarele mirese

Sfaturi de frumusete pentru viitoarele mirese

7. Daca ai anumite preferinte, spune. Daca iti place un anumit ruj pe care il ai acasa si ti-ai dori sa fie folosit pentru realizarea machiajului de mireasa, atunci nu ezita sa ii comunici lucrul acesta make-up artistului.

8. Nu uita genele false. Iti vor completa intr-un mod armonios machiajul. Incearca sa porti genele false inaite de nunta, pentru a sti daca sunt sau nu sunt confortabile. Nu uita ca le vei purta timp de mai multe ore.

9. Nu uita sa faci poze. Cand vei fi machiata pentru a vedea daca acela este sau nu machiajul potrivit pentru nunta, nu uita sa faci cat mai multe poze. In felul acesta le vei privi cu atentie acasa, eventual vei cere parerea si altora si vei afla daca este ceva ce ti se potriveste sau nu.

10. Permite-ti sa fii egoista. Make-ul artistul trebuie sa isi concentreze intreaga atentie asupra ta. In fond, tu esti unul dintre personajele principale ale evenimentului. Si apoi te poti gandi la mama ta, la prietenele tale etc.

Asadar, daca urmeaza sa fii mireasa, atunci machiajul reprezinta una dintre prioritatile tale. De aceea trebuie ca totul sa fie perfect. Si pentru a se intampla lucrul acesta, este bine sa tii cont de cateva sfaturi de frumusete pentru viitoarele mirese. Astfel te vei asigura ca vei arata impecabil in ziua in care vei spune “DA”.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pnetru a viziona cateva clipuri de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment