Semnificatia anilor de casatorie

Semnificatia anilor de casatorie

In articolul precedent am vorbit despre semnificatia anilor de casatorie si am promis ca vom continua in acelasi stil cu acelasi subiect, ramanand sa vorbim despre semnificatia anilor de casatorie incepand de la anul de casatorie cu numarul unsprezece un an destul de important ce semnifica nunta de otel si se fac cadouri din otel, evident. Dar haideti sa vedem ce semnifica si restul anilor de casatorie:

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Doisprezece ani de la casatorie- Inseamna destul de mult si este un motiv de petrecere si bucurie. Semnficatia anilor de casatorie spune ca anul doisprezece inseamna nunta de matase si se fac cadouri precum  lenjerii, esarfe, tot ce contine matase.

Treisprezece ani de la casatorie- Se sarbatoreste nunta de dantela si pentru a face cadouri ne putem inspira din cadourile pe care le-am facut anul precedent, doar ca de data asta totul va fi din dantela.

Semnificatia anilor de casatorie

Semnificatia anilor de casatorie

Paisprezece ani de la casatorie- semnifica nunta de fildes si aici inca nu cunoastem pe cineva inspirat sa faca cadouri cu aceasta ocazie. Fa o analogie cu culoarea fildesului si va fi totul bine.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cinsprezece ani de la casatorie – Sarbatorim nunta de cristal si evident ca se fac cadouri din crista, bibelouri, vaze, pahare, etc

Douazeci de ani- se sarbatoreste nunta de portelan si daca in urma cu cinci ani ne-a fost usor sa alegem cadourile pentru sarbatoriti nici acum nu ne va da prea multe batai de cap pentru ca putem alege cam aceleasi obiecte numai ca de aceasta data vor fi din portelan in loc de cristal

Douazeci si cinci de ani de la casatorie- toata lumea a auzit de nunta de argint. Multe cupluri aleg atunci sa faca o petrecere mare, aproape ca o nunta. Aici cadourile se aleg foarte usor, gasindu-se foarte multe obiecte din argint. Sunt cupluri care isi cumpara cate o verigheta de argint la aceasta aniversare.

De aici urmeaza : – nunta de perle la 30 de ani de  la casatorie

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

– nunta de coral sau jad la 35 de ani de la casatorie

– nunta de rubin la 40 de ani de la casatorie

– nunta de safir la 45 de ani de la casatorie

Si in sfarsit nunta de aur pe care o asteapta fiecare cuplu, la cincinzeci de ani de casatorie. Este nunta care se petrece cu mare fast in cinstea atator ani in care au fost impreuna, s-au iubit, s-au respectat, au avut incredere si au construit ceva atat de frumos precum casatoria. Desigur, mai urmeaza nunta de smarald si nunta de diamant.

Va dorim o casnicie frumoasa si petreceri frumoase in fiecare an petrecut alaturi unul de celalalt si sa traiti impreuna nunta de diamant si mai mult de atat!

semnificatia anilor de casatorie

semnificatia anilor de casatorie

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment