Semne ca te iubeste desi nu iti spune asta

Daca esti intr-o relatie de putin timp si inca nu stii sigur daca partenerul de cuplu te iubeste sau nu, atunci ai putea fii atenta la anumite semne. Sunt anumite lucruri care iti arata daca are sau nu are sentimente pentru tine. Iata care sunt acele semne ca te iubeste desi nu iti spune asta.

Semne ca te iubeste desi nu iti spune asta

1. Vrea sa petreaca timpul alaturi de tine. Daca isi doreste sa faca asta si, in plus, isi face planuri pentru viitor, in care te include si pe tine, atunci este un semn ca te vrea in viata lui nu numai pentru moment. Iar o astfel de dorinta spune clar ca te iubeste.

2. Te respecta. Respectul este foarte important pentru ca relatia sa functioneze asa cum trebuie. Daca te trateaza cu respect si considera ca sunteti egali in toate privintele, atunci este evident ca esti intr-o relatie alaturi de persoana potrivita.

Semne ca te iubeste desi nu iti spune asta

Semne ca te iubeste desi nu iti spune asta

3. Este sincer. Daca te iubeste, va sti ca mincinile te vor rani. Tocmai de aceea va alege sa iti spuna mereu adevarul.

4. Nu este egoist. Cand iubesti, inveti sa renunti uneori la anumite lucruri pentru partenerul de viata. Desigur, nu trebuie sa faci asta mereu, dar atunci cand este necesar, este clar o dovada a sentimentelor puternice.

5. Nu inrautateste certurile. Nu exista cuplu care sa nu se certe. Insa, daca in astfel de momente, nu inrautateste situatia, inseamna ca in ciuda momentelor mai dificile, se gandeste la binele tau.

6. Il interesezi ca persoana. Daca te iubeste, va dori sa stie totul despre tine. Ce iti place si ce nu iti place. Va dori sa afle informatii despre serviciul tau, despre rutina ta etc.

CITESTE SI: De ce sa va luati un animal inainte de casatorie
CITESTE SI: Moduri in care zodiile pot spune „Te iubesc!”

7. Poate fi de acord cu tine, dar nu si atunci cand nu ai dreptate. E bine ca este de acord cu tine de multe ori, dar daca face asta de fiecare data, ai grija! Ar putea sa nu fie atat de sincer pe cat credeai tu. Uneori se poate intampla sa aveti puncte de vedere diferite. E firesc sa se intample asta.

8. Te tine de mana. Desigur, sunt cupluri carora nu le place sa faca asta. Insa, daca nu faceti parte din aceasta categorie, atunci faptul ca te tine de mana poate fi un semn ca te iubeste. Vrea ca toti sa vada ca formati un cuplu, ca esti iubita lui si ca este mandru de asta.

Semne ca te iubeste desi nu iti spune asta

Semne ca te iubeste desi nu iti spune asta

9. Este gelos, dar gelozia lui are o limita. Gelozia este un sentiment firesc, ce apare atunci cand iubesti pe cineva. Poate fi sanatoasa, atata vreme cat nu este exagerata. Asa ca, daca se arata gelos atunci cand apare in scena o alta persoana de sex masculin, atunci este clar ca te iubeste. Desigur, este bine ca gelozia sa aiba o limita, altfel lucrurile ar putea deveni destul de urate.

10. Nu incearca sa fie altcineva in preajma ta. Vrea sa fie el insusi cand este alaturi de tine, deci nu incearca sa te minta pentru a obtine anumite lucruri. Este un semn ca este sincer si te iubeste.

11. Nu foloseste telefonul cand esti cu el. Asta pentru ca vrea sa petreaca alaturi de tine cat mai mult timp, iar toata atentia lui este indreptata catre tine. Este un semn bun. Inseamna ca te iubeste.

Acestea au fost cateva dintre cele mai importante semne ca te iubeste, desi nu iti spune asta. Insa, atunci cand ai nelamuriri, cel mai bine este sa vorbiti despre ceea ce nu iti este clar. In plus, uneori sentimentele celuilalt pot fi intuite.

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz petru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment