Semne ca se foloseste de tine

Afla din acest material care sunt acele semne ca se foloseste de tine si nu ia relatia in serios. Desigur, poate iti spune ca te iubeste si ca are ganduri serioase in ceea ce te priveste, ca isi doreste sa fiti impreuna si multe altele. Insa, daca are un comportament care dovedeste contrariul, atunci este evident ca ceva nu este in regula. Despre ce poate fi vorba? Oare doar te foloseste, sau pur si simplu exista alte motive pentru care simti ca ceva nu este bine, ca lucrurile nu merg asa cum ar trebui? Sa vedem cateva dintre acele semne ca se foloseste de tine.

Semne ca se foloseste de tine

Onedio

Semne ca se foloseste de tine

Spune ca are nevoie de spatiu. Mereu… Este normal sa iti doresti si timp pentru tine, oricat de mult ti-ar placea compania cuiva, mai ales daca vorbim despre persoana iubita. Insa, daca te evita cu zilele, daca pentru scurt timp iti este alaturi, dupa care sustine ca trebuie sa ii lasi spatiu, atunci ar trebui sa iei in considerare varianta ca nu ia relatia in serios si, mai mult decat atat, doar se foloseste de tine. Motivele pentru care face asta pot fi diferite.

Se comporta de parca ati fi prieteni. Este, de asemenea, unul dintre acele semne ca se foloseste de tine. Daca te imbratiseaza, apoi iti spune ca vrea sa pastrati distanta, daca face si alte lucruri care dovedesc mai repede ca sunteti prieteni si nu iubiti, atunci inseamna ca poate doar se foloseste de tine si de sentimentele tale. De ce? Poate pentru a se simti mai bine in propria piele. La fel ca in cazul de mai sus, motivele pot varia in functie de persoana.

Semne ca se foloseste de tine

Reader’s Digest

Nu ii stii prietenii. Daca, intr-adevar, nu are ganduri serioase cu tine, atunci sansele sa ii cunosti prietenii sunt minime. De ce te-ar prezenta lor, in conditiile in care nu te ia in serios? Asa ca, daca intamplator va intalnitii cu prietenii celuilalt, iar acestia habar nu au cine esti, daca nu iti stiu nici macar numele, atunci ar trebui sa iti pui niste intrebari. Nu ar fi nimic ciudat daca ai intreba care este situatia si incotro se indreapta relatia, in conditiile in care nu pare sa te includa in viata lui/ei.

Te prezinta ca pe un/o prieten/a. Daca nu vede un viitor, daca nu considera ca relatia este una care merita, atunci nu te va prezenta ca fiind iubitul/a ei/lui. In momentul in care esti intr-o relatie, vrei sa strigi in gura mare ca iubesti si te mandresti cu partenerul de cuplu. Abia astepti sa il prezinti si altora si le vorbesti despre el/ea. Asa ca, daca observi ca nici macar nu te prezinta ca fiind iubitul/a ei/lui, atunci ar putea reprezenta unul din acele semne ca se foloseste de tine. Si, ce sens are relatia, daca numai tu te implici?

Semne ca se foloseste de tine? Cateva dintre ele le vei gasi mai sus. Si acum, pentru a incheia materialul intr-o nota optimista, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment