Semne ca organizarea nuntii te streseaza

Dupa ce te-ai logodit, vei incepe sa organizezi nunta. Trebuie sa pregatesti lista cu invitati, sa cauti rochia de mireasa si multe alte lucruri. Asa ca nu este de mirare daca unele viitoare mirese incep sa se lase coplestite de toate lucrurile pe care trebuie sa le faca pentru a avea nunta perfecta. Desigur, organizeaza nunta cu mare drag si se bucura de fiecare moment, insa mai sunt unele momente in care se simt coplesite. Iata care sunt acele semne ca organizarea nuntii te streseaza.

Semne ca organizarea nuntii te streseaza

1. Nu te mai distezi. Daca alegerea rochiei de mireasa, a aranjamentelor florale, a buchetului si multe alte lucruri incep sa ti se para mai mult o povara si nu te mai poti bucura de acele momente, atunci este evident ca ai nevoie de o pauza. De asemenea, poate fi cazul sa te intrebi daca deciziile luate pana atunci in legatura cu organizarea evenimentului sunt cele potrivite. Poate de aceea a aparut si acel sentiment ca totul devine coplesitor.

Semne ca organizarea nuntii te streseaza

Semne ca organizarea nuntii te streseaza

2. Vrei sa amani anumite lucruri. Poate nu te incanta deloc ideea de a te intalni cu furnizorii, de a vorbi cu ei. Si ai prefera sa mai amani un pic acel moment. Daca te regasesti intr-o astfel de situatie, atunci cel mai bine ar fi sa rogi pe cineva sa te ajute. Poate prietenii sau familia, ori chiar un organizator de evenimente. In felul acesta te vei bucura mai mult de organizarea evenimentului, vei scapa de stres.

3. Pui la indoiala fiecare decizie. Fie ca este vorba despre culoarea rochiilor domnisoarelor de onoare, fie ca vorbim despre numarul invitatilor sau orice altceva, te intrebi mereu daca ai luat decizia corecta. In situatia aceasta este bine sa iei o scurta pauza, sa te relaxezi si dupa ce iti incarci bateriile sa te concentrezi asa cum trebuie asupra avenimentului. De asemenea, daca se poate, ai putea cere ajutorul cuiva. Va fi mult mai usor asa si pentru tine si pentru viitorul tau sot.

CITESTE SI: Cum sa iti planifici nunta fara stres

CITESTE SI: Activitati care te scapa de stresul organizarii nuntii

Semne ca organizarea nuntii te streseaza

Semne ca organizarea nuntii te streseaza

4. Viata personala are de suferit. Trebuie sa mergi la serviciu, sa te ocupi si de viata sociala, si de relatie si, in acelasi timp, sa iti organizezi si nunta. Ceea ce nu este deloc usor. Si, oricat de mult te bucuri ca urmeaza sa te castaoresti, este posibil ca organizarea nuntii sa iti ocupe mult timp, ceea ce inseamna ca nu vei mai putea petrece la fel de mult timp impruena cu logodnicul tau. De asemeena, este posibil ca nici cu prietenii sa nu te poti vedea la fel de des ca inainte. Deisgur, este de inteles motivul pentru care se intampla asta. Numai ca la un moment dat te poti simti izolata de ceilalti. Iar asta poate duce la aparitia stresului, la senzatia ca asteptarea si pregatirile nu se mai termina. De aceea este bine sa gasesti o modalitate prin care sa nu iti schimbi viata in timp ce organizezi marele eveniment. Si putin ajutor din partea altora va fi cu siguranta util.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt acele semne ca organizarea nuntii te streseaza, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment