Semne ca nu te va cere niciodata in casatorie

Daca sunteti de ceva timp intr-o relatie, insa pana acum nu ti-a dat inelul de logodna si, in plus, are un comportament care ti se pare bizar, atunci poate ar fi cazul sa te intrebi incotro se indreapta relatia voastra. Veti oficializa sau nu relatia? Ia in serios ceea ce se intampla intre voi sau nu? Mai jos vei gasi o lista cu cateva semne ca nu te va cere niciodata in casatorie. Daca le observi, ar fi bine sa ai o discutie cu partenerul de cuplu si sa afli daca relatia voastra are sau nu are un viitor.

Semne ca nu te va cere niciodata in casatorie

1. Nu vorbeste frumos despre fostele partenere de cuplu. Daca totul este lapte si miere, insa atunci cand incepe sa vorbeasca despre fostele lui iubite spune povesti in care el este victima unor femei “nebune”, asta trebuie sa te puna pe ganduri. Poate vina nu le-a apartinut numai acelor femei, ci si lui. Sau, poate, intr-adevar a fost cel mai ghinionist barbat pana sa te cunoasca pe tine. Insa, poate fostele lui relatii s-au temrinat pentru ca lui ii era teama de o relatie mai serioasa si nu voia sa se casatoreasca.

Semne ca nu te va cere niciodata in casatorie

Semne ca nu te va cere niciodata in casatorie

2. Iesiti la intalmnnire numai in locuri ascunse de ochii celorlalti. Oare de ce vrea sa faceti asta? Da, poate fi romantic, insa nu de fiecare data. Pentru a afla daca este intr-adevar asa sau doar ti se pare, propune-i la un moment dat sa va vedeti intr-un alt loc, mai popular, unde sunt mai multe persoane. Si in functie de reactia lui iti dai seama daca exista sau nu anumite probleme intre voi.

3. Se gandeste doar la sex. Daca de fiecare data cand va vedeti nu vrea sa faceti altceva in afara de sex, iar daca tu refuzi, are un comportament neplacut si te face sa te simti vinovata, atunci poate aveti o problema. Poate insemna ca nu ia in serios relatia si nu se gandeste decat la sex.

CITESTE SI: Semne ca vei fi singura toata viata

CITESTE SI: 10 semne ale infidelitatii in cuplu

Semne ca nu te va cere niciodata in casatorie

Semne ca nu te va cere niciodata in casatorie

4. Prietenii partenerului de cuplu te ignora. Da, te bucuri ca v-a facut cunostinta si te gandesti ca astfel ti-a demonstrat ca are ganduri serioase cu tine. Dar daca observi ca prietenii lui pastreaza distanta fata de tine sau se vad mai mult cu el si nu cu amandoi, atunci poate ei stiu deja ca nu se gandeste sa te ceara de sotie. Fii atenta la comportamentul lor cand sunteti impreuna.

5. Prea multe vorbe frumoase. Da, sunt placute, te fac sa te simti in al noualea cer, dar ai grija ca acestea sa nu fie exagerate. Daca iti spune ca te iubeste la scurt timp dupa ce v-ati cunoscut, daca mai mult iti spune vorbe frumoase, iti face promisiuni, insa faptele lui nu spun acelasi luru, ai mare grija. Poate nu vrea nimic serios. Da, exista si suflete pereche, insa trebuie sa ai grija. Poate fi doar un barbat care vrea sa cucereasca un numar cat mai mare de femei.

Si acum, la final, va propun sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un vidoegraf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment