Semne ca esti cu persoana cu care te poti casatori

Inainte de a face pasul cel mare, poate te intrebi daca esti cu persoana potrivita, daca relatia voastra chiar este una de viitor etc. Desigur, va iubiti si va doriti sa va intemeiati o familie impreuna, insa poate veti avea nevoie de asigurari, de dovezi concrete care sa va comunice faptul ca, intr-adevar, sunteti intr-o relatie stabila, cu un viitor solid in fata. In randurile de mai jos veti gasi cateva semne ca esti cu persoana cu care te poti casatori. Asa ca, daca ai nevoie de ceva asigurari inainte de a face pasul cel mare, atunci materialul de fata ti-ar putea fi de un real folos. Sa vedem, asadar, care sunt acele semne care va arata clar ca sunteti pe drumul cel bun si nu aveti de ce sa va faceti probleme in ceea ce priveste relatia.

teilor.ro

Semne ca esti cu persoana cu care te poti casatori

Nu iesiti „sifonati” dintr-o cearta

Certurile sunt normale si uneori nu pot fi evitate, oricat de mult ne-am stradui. Insa, daca dupa o cearta reusiti sa remediati problemele, daca reusiti sa va intelegeti, atunci sunteti pe drumul cel bun si ati putea spune „DA” fara teama. Daca celalalt stie cum sa ramana deschis si cum sa fie prezent, mai repede decat sa se inchida in sine, atunci sansele sunt mari ca in momentele dificile sa reusiti sa gasiti mereu o rezolvare.

Semne ca esti cu persoana cu care te poti casatori

The Living Together Lawcenter

Va faceti sa radeti

teilor.ro

Nu degeaba se spune ca rasul este cel mai bun medicament. Este unul dintre acele semne ca esti cu persoana cu care te poti casatori. Nu este vorba neaparat despre distractia in sine, ci despre faptul ca intr-o relatie, rasul arata ca ambii parteneri pot fi vulnerabili unul cu celalalt, explica Roudabeh Rahbar. Mai mult decat atat, daca celalat poate face glume pe seama sa, inseamna ca este o persoana care chiar poate fi vulnerabila si are incredere.

Relatia a trecut prin anumite „teste”

La inceput, orice relatie pare ideala, cand totul este roz. Insa, veti vedea daca este una puternica numai dupa ce veti trece prin anumite „teste” pe care sigur nu vi le doriti insa, uneori, sunt inevitabile. Cand veti trece prin anumite incercari si dezamagiri, atunci veti afla mai multe informatii in legatura cu relatia voastra. Daca ati reusit sa ramaneti impreuna in ciuda acelor dificultati, inseamna ca vorbim despre o relatie bine consolidata, ce v-ar putea indrepta catre altar.

Semne ca esti cu persoana cu care te poti casatori

Vivid Screen

Va simtiti confortabil in prezenta celuilalt

teilor.ro

Este, de asemenea, unul dintre acele semne ca esti cu persoana cu care te poti casatori. Specialistii sustin ca atunci cand o persoana se simte conformatbil in prezenta partenerului de cuplu, aceasta se simte in siguranta, onoarata si respectata. De asemenea, celalalt si-ar putea urma visul, stiind ca partenerul ii va fi mereu aproape.

Aveti aceleasi asteptari

Nu este in regula daca va doriti lucruri diferite de la viata, de la relatie, de la celalalt. Insa, daca vreti aceleasi lucruri, atunci este un semn ca v-at putea indrepta cu incredere catre altar.

Acestea au fost cateva semne ca esti cu persoana cu care te poti casatori. Si, daca veti face pasul cel mare, atunci sigur nunta voastra va fi la fel de spectaculoasa precum cele de aici.

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment