Semne ca aveti probleme in cuplu

Cand incepi o relatie, nu te gandesti ca vor aparea problemele. Insa, din pacate, lucrurile nu pot sa fie mereu numai lapte si miere. Tocmai de aceea este important sa acorzi un pic de atentie relatiei in care esti implicata si sa observi acele semne ca aveti probleme in cuplu.

Semne ca aveti probleme in cuplu

1. Ai senzatia ca nu te intelege. Daca simti frecevnt lucrul acesta, atunci este bine sa iei masuri. Vorbeste cu el, spune-i ce te nelinisteste, ce te nemultumeste, ce ti se pare ca nu este in regula. Comunicand va veti rezolva problemele mult mai usor. Insa daca veti lasa lucrurile asa cum sunt, atunci cu siguranta vor aparea porbleme mult mai grave.

Semne ca aveti probleme in cuplu

Image Source: ows

2. Vrea sa te schimbi. Daca a intrat in relatie, atunci trebuie sa te accepte asa cum esti. Nimeni nu este perfect. Insa tu nu trebuie sa iti pierzi identitatea, sa devii alta persoana doar de dragul lui sau de teama ca altfel te va parasi. Ar trebui sa inteleaga ca fiecare om este unic si diferit si nu ai cum sa schimbi pe cineva. Trebuie sa te accepte asa cum esti si cum ai fost intotdeauna. Un om care te vrea altfel este un om care cu siguranta nu te merita.

3. Nu poti sa fii tu insati in preajma lui. Este foarte important sa te simti libera sa te exprimi cand esti langa el. Nu trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a spune sau de a face ceva, de teama ca astfle il vei supara sau pur si simplu nu te va accepta asa cum esti. Fii tu insati in preajma lui. Daca te iubeste si te vrea in viata lui si, cel mai important, daca te merita, atunci cu siguranta nu ai de ce sa fii altcineva cand esti cu el. Ti-ai pierde identitatea, nu ai mai reusi sa fii tu si astfel iti vei pierde si increderea in sine.

CITESTE SI: Probleme care nu ar trebui sa puna capat mariajului
CITESTE SI: Nu voia sa o ceara de sotie inainte sa slabeasca

Semne ca aveti probleme in cuplu

Feldman Law Offices

4. Simti ca nu il mai recunosti. Este firesc ca pe parcurs, pe masura ce va ciunoasteti si evolueaza relatia, sa va schimbati, sa va maturizati. Insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa va mai cunoasteti unul pe celalalt. Dimpotriva, va veti maturiza impreuna, va veti intelege mult mai bine unul pe celalalt. Cam asta se intampla in cadrul unei relatii sanatoase, de lunga durata. Insa, daca tu simti ca este de fapt opusul, ca nu il mai recunosti pe partenerul de viata, atunci este clar ca ceva nu este in regula. Cand s-a produs schimbarea, cand v-ati indepartat atat emult unul de altul incat sa nu mai fiti capabili sa va recunoasteti?

Sunt mai multe motive pentru care apar probelemel in cuplu. Si bineinteles ca unele dintre probleme sunt inevitabile. Nu trebuie sa va descurajati cand ele apar. Dar nici nu trebuie sa le lasati fara rezolvare. Daca observati anumite semne ca aveti probleme in cuplu, atunci trebuie sa luati masuri.

Iar aucm, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona acteva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

10 Comentarii

Leave a Comment