Semne ca ati putea divorta

In acest material veti gasi cateva semne ca ati putea divorta. Nu intrati in panica, daca ele exista, nu inseamna ca nu mai este nimic de facut, iar divortul este singurul deznodamant. Numai ca, observand din timp problemele, puteti actiona inainte de a fi prea tarziu. Si nu uitati ca, daca singuri nu reusiti sa gasiti o solutie, cel mai bine ar fi sa colicitati ajutorul unui specialist care va sti cum sa va faca sa vedeti care sunt problemele si ce este de facut in continuare. Bineinteles, trebuie sa fiti amandoi dispusi sa faceti un efort pentru a indrepta lucrurile.

Semne ca ati putea divorta

Khalaf Law Group

Cateva semne ca ati putea divorta

Nu faceti eforturi pentru a va imbunatati relatia. Ambii soti trebuie sa contribuie in mod egal la imbunatatirea relatiei, pentru ca unul singur nu poate face asta. Daca iti lipseste motivatia de a incerca sa indrepti relatia catre mai bine, atunci este esential sa afli care este motivul pentru care se intampla lucrul acesta. Adesea, lipsa motivatiei arata ca ceva s-a pierdut. Desigur, nu inseamna ca acel ceva nu se mai poate recupera, insa trebuie sa stii despre ce este vorba inainte de toate, pnetru ca numai astfel ai putea solutiona problema.

Semne ca ati putea divorta

Huffington Post

Nu va respectati. Este unul din acele semne ca ati putea divorta. Totul incepe cu lucruri simple, cu comentarii de genul „Nu ai spalat vasele”, apoi lucrurile avanseaza si se ajunge la critici generale, de genul „Niciodata nu ma ajuti la treburile casnice”, pentru ca mai apoi sa se ajunga la „Esti egoist/a si lenes/a” si astfel, usor-usor dar sigur ajungeti sa va pierdeti respectul unul fata de celalalt. Daca va criticati constant, nu este deloc un semn bun si este evident ca nu pteti continua in ritmul acesta deoarece nu este sanatos pentru nici unul dintre voi, nici pentru relatia voastra, pentru casnicia pe care, candva, v-o doreati perfecta. Daca nu respecti un om, nu poti sa-l placi si cu siguranta nu il poti iubi. Intreaba-te ce s-a intamplat pentru ca voi sa va pierdeti respectul si lucrati impreuna pentru a-l recupera. Si, daca nu este posibil, daca simtiti ca nimic nu se mai poate repara, atunci este posibil ca mariajul sa nu fie unul de durata.

Semne ca ati putea divorta

Therapy with Brynn

Infidelitatea este un subiect delicat. Cand unul dintre soti calca stramb, relatia ar putea fi distrusa sau, din contra, se pare ca in unele cazuri, daca este vorba despre un caz izolat, de o greseala de moment, aceasta se poate ierta si, mai mult decat atat, dupa o astfel de intamplare, relatia ar putea deveni mai puternica. Incredibil, dar adevarat. Pe de alta parte, daca celalalt continua sa insele din nou si din nou, este clar ca este unul dintre cele mai graitoare semne ca ati putea divorta. Iar sotul inselat nu trebuie sa se invinuiasca, pentru ca unii oameni pur si simplu nu pot sau nu vor sa se implice in totalitate intr-o relatie serioasa si de durata.

Acum, dupa ce am vazut care sunt acele cateva semne ca ati putea divorta, sa revenim la subiecte mai placute, si sa accesam pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri realizate de un videograf de nunta.

filmari de nunta

filmari de nunta

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment