Semne ca ai cel mai bun logodnic

Bineinteles ca orice viitoare mireasa considera ca are cel mai bun logodnic, altfel nu ar urma sa isi petreaca restul vietii alaturi de acea persoana, nu? Insa, daca in ceea ce priveste organizarea nuntii, el se remarca prin anumite lucruri, atunci este clar ca ai logodnicul perfect. Sa vedem care sunt acele semne ca ai cel mai bun logodnic. Sunt cateva indicii care vor scoate in evidenta acest lucru. Sa vedem impreuna despre ce este vorba.

Cateva semne ca ai cel mai bun logodnic

Si-a notat in calendar datele in care au loc evenimente precum degustarea tortului pentru nunta, cumpararea costumului de mire si multe alte lucruri care tin de organizarea marelui eveniment.

Unul dintre acele semne ca ai cel mai bun logodnic este si urmatorul: cand sau daca nu esti hotarata in privinta rochiei de mireasa, te va asigura ca indiferent ce vei purta vei fi cea mai frumoasa mireasa.

Un al indiciu ca urmeaza sa te casatoresti cu un barbat perfect este acela ca nu il sperie gandul ca va trebui sa lipeasca poate mai bine de o suta de plicuri cu invitatii pentru marele eveniment.

Daca iti va spune ca petrecerea burlacilor va fi una linistita, atunci chiar asa se va intampla. Este, de asemenea, unul din acele semne ca ai cel mai bun logodnic.

Semne ca ai cel mai bun logodnic

Life Hack

Iti spune constant ca apreciaza toate lucrurile pe care le faci pentru a organiza o nunta ca in povesti, exact asa cum va doriti? Atunci este evident ca ai cel mai bun logodnic si ai facut o alegere buna in aceasta privinta.

Printre acele semne ca ai cel mai bun logodnic se numara si urmatorul aspect: daca o aude pe mama ta spunand ca organizarea nuntii o copleseste, va lasa ceea ce are de facut pentru a-i acorda o mana de ajutor.

Nu s-a plans in momnetnul in care ai anuntat ca la nunta voastra vor predomina culori extrem de feminine, precum fuchsia? Atunci poti fi sigura ca ei cel mai bun logodnic din lume.

Daca viitoarea ta soacra isi va exprima nemultumirea in legatura cu un aspect ce tine de organizarea nuntii, iar el iti vine in ajutor, in aparare, anuntand astfel ca este de partea ta, atunci trebuie sa stii, din nou, ca ai cel mai bun logodnic si ai facut o alegere perfecta. Iti vei petrece tot restul vietii alaturi de un barbatul potrivit.

Semne ca ai cel mai bun logodnic

Yiyangnhy

Poate ca va consuma alcool la petrecerea burlacilor, insa stii ca va spune un „NU” hotarat alcoolului in dimineata in care veti spune amandoi „DA” in prezenta oamenilor dragi.

Ultimul dintre acele semne ca ai cel mai bun logodnic este urmatorul: tu il intrebi cand isi va scrie juramintele de nunta, iar el iti va raspunde ca deja a facut lucrul acesta.

Aici se opreste lista cu acele cateva semne care arata ca ai cel mai bun logodnic. Si, ianinte de a incheia articolul, va invit pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Sunt incarcate de emotii si vor fi, cu siguranta, pe placul oricui.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment