Şedinţă foto pe vârful muntelui

Şedinţa foto de astăzi a avut loc pe vârful unui munte de unde se vede Lacul Hodges din California de Sud; aceasta capturează spiritul romantic şi aventuros al unei fugi în lume intime cu persoana iubită. Stilizată în aşa fel încât să arate frumuseţea locului, cu o paletă cromatică de toamnă cu câteva picături de roşu intens pentru contrast, această şedinţă foto este mixul perfect de rustic şi vintage. Haideţi să descoperim împreună aceste idei superbe pentru o şedinţă foto pe vârful muntelui.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Şedinţă foto pe vârful muntelui

Fotografa Abbey Rez a împărtăşit cu noi detalii despre elementele prezente în şedinţa foto şi ce anume a inspirat viziunea echipei de organizare.

„Pentru această şedinţă foto, ne-au inspirat culorile bogate şi aventura intimă cu accente vintage. Rochia miresei noastre este una romantică, ce îi conferă un look chic şi vintage, perfect pentru o mireasă aventuroasă. Iar costumul comod şi relaxat al mirelui nostru se potriveşte perfect cu decorul. Pentru flori, ne-au interesat culorile vibrante şi aşa am ajuns la trandafiri albi şi roşii, urechea iepurelui, eucalipt şi măceşe. Masa este făcută din obloane vechi. Vrând să păstrăm vie suferinţa naturală a obloanelor, le-am patinat pentru a invoca un simţ de aventură şi de intimitate. Un glob, o varietate de cutii din lemn – una folosită în locul piedestalului pe care stă tortul de nuntă, o lanternă, un coş – elemente care rămân toate classy şi elegante cu ajutorul vinului bun şi sfeşnicelor vintage. Tortul de nuntă are două straturi şi este un tort de vanilie cu zahăr cristalizat şi mini macarons decorate cu fulgi aurii.”

Şedinţă foto pe vârful munteluiŞedinţă foto pe vârful munteluiŞedinţă foto pe vârful munteluiŞedinţă foto pe vârful munteluiŞedinţă foto pe vârful munteluiŞedinţă foto pe vârful munteluiŞedinţă foto pe vârful muntelui

În continuare, te invit să vezi cum poţi organiza o nuntă retro tropicală.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment