Secretele unei casnicii de durata. Nimeni nu ti le va spune

Daca urmeaza sa te casatoresti sau ai facut deja pasul cel mare, atunci cu siguranta ai observat ca multe persoane au inceput sa iti dea sfaturi despre casatorie. Pe unele dintre ele poate le-ai ascultat, insa pe altele poate le-ai ingnorat, din diverse motive. Mai jos vei gasi unele dintre cele mai bune sfaturi, oferite de cateva cupluri casatorite de peste 40 de ani. Daca ei au gasit „reteta” fericirii in cuplu si a unui mariaj reusit, atunci cu siguranta ati putea lua in calcul informatiile transmise de aceste persoane. Iata care sunt secretele unei casnicii de durata. Nimeni nu ti le va spune.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Secretele unei casnicii de durata. Nimeni nu ti le va spune

Unul dintre cele mai intelepte sfaturi vine din partea unui cuplu, Kathy si Gene. Cei doi sunt casatoriti de 46 de ani. Au invatat pe parcurs ca oamenii au asteptari mari de la o casnicie, insa nu mereu totul este lapte si miere. Pentru a avea un mariaj fericit si de durata, trebuie sa stiti ca asta presupune foarte multa munca. Nu mereu, insa uneori amandoi trebuie sa depuneti efort pentru ca lucrurile sa fie asa cum va doriti. Nu sa renuntati atunci cand treceti printr-o perioada mai dificila. De asemenea, nu trebuie sa ignorati comunicarea. Este esentiala. In plus, inainte de casatorie, trebuie sa discutati despre foarte multe lucruri. Latura financiara se afla printre ele. Religia, copiii, sexul de asemenea sunt subiecte pe care nu aveti cum sa le ignorati.

Secretele unei casnicii de durata. Nimeni nu ti le va spune

Today Show

Karl si Bonnie, casatoriti de 54 de ani, sustin ca intr-o casnicie de durata trebuie sa inveti sa oferi mai mult decat primesti. De asemenea, trebuie sa „cresteti” impreuna. Sa va maturizati unul alaturi de celalalt. Sa faceti lucruri impreuna, pentru ca acestea va vor apropia.

Bill si KAy, casatoriti de 43 de ani, spun ca este important ca atunci cand aveti o problema sa o rezolvati inainte de a merge la culcare. Un alt lucru important pe care trebuie sa il stiti este acela ca cei care stau impreuna, indiferent de dificultati, atunci raman impreuna pentru totdeauna. In loc sa mearga fiecare pe drumul sau, sa se distanteze de partenerul de cuplu, este important sa fiti alaturi unul de celalalt.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre casnicie

CITESTE SI: De ce este dificil primul an de casnicie?

Secretele unei casnicii de durata. Nimeni nu ti le va spune

The Great Adventure Catholic Bible Study

Asadar, pentru a mentine o relatie si pentru ca mariajul sa fie unul de durata, este important sa stiti ca nu intotdeauna lucrurile vor fi usoare. Dar atata vreme cat veti sti cum sa rezolvati problemele, cum sa ramaneti unul langa celalalt indiferent de situatie, atunci totul va fi bine la final. Comunicati, faceti anumite lucruri impreuna pentru a iesi din rutina, fiti dispusi sa oferiti, uneori mai mult decat primiti. Si astfel veti vedea ca totul va fi bine intre voi. Important este sa nu va descurajati atunci cand intampinati dificultati. Fiti dispusi sa luptati pentru relatie si astfel veti vedea ca totul va fi bhine.

Si acum, la final, inainte de a pune punct materialului, va invit sa accesatri si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Iar daca urmeaza sa va casatoriti si organizati nunta, in acele clipuri ati putea gasi surse de inspiratie pnetru a avea nunta la care visati. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment