Se schimba sexul dupa casatorie?

Poate la inceputul relatiei nu va mai saturati unul de celalalt. Iar flacara pasiunii era mereu vie intre voi. Insa, pe masura ce relatia a avansat si a devenit mai serioasa, poate ca in dormitor s-au schimbat un pic lucrurile. Vrei sa stii cum sau daca se schimba sexul dupa casatorie? Afla rapsunsul citind randurile de mai jos.

teilor.ro

Se schimba sexul dupa casatorie?

Da, dupa casatorie, sexul se poate schimba. Spre exemplu, partidele de amor devin mai scurte si mai rapide. Asta pentru ca amandoi veti fi obositi, va veti concentra si asupra locului de munca sau asupra altor lucruri. In plus, daca veti avea copii, atunci va veti concentra atentia asupra lor. Iar cand nu aveti cu cine sa ii lasati, atunci trebuie sa amanati partidele de amor. Insa exista si cateva solutii. De exemplu, ati putea incerca sa ii duceti pe cei mici mai devreme la culcare. Incuiati usa dormitorului si bucurati-va unul de celalalt. De asemenea, tineti cont de faptul ca si partidele de sex de dimineata, chiar si la ora 4, va pot aduce momente de neuitata.

Se schimba sexul dupa casatorie

Se schimba sexul dupa casatorie

Sexul poate deveni o obligatie. Daca va veti dori un copil, atunci trebuie sa faceti sex, evident. Si poate in primele luni in care incercati sa concepeti un copil sexul va fi distractiv. Insa, daca se intampla ca sarcina sa nu apara, atunci se va instala frustrarea in cuplu. Ceea ce va face din sex o activitate care nu va va mai aduce la fel de multa placere ca in trecut. In astfel de cazuri, nu trebuie sa intrati in panica, nu trebuie sa va pierdeti speranta si nu trebuie sa priviti sexul ca pe o obligatie. Concentrati-va unul asupra celuilalt, bucurati-va de fiecare moment petrecut impreuna in dormitor, si nu va concentrati numai asupra motivului pentru care faceti sex.

Poate veti face sex in timpul sarcinii. Asta pentru ca in corpul femeilor insarcinate se petrec mia multe schimbari hormonale. Isi vor dori sa faca sex mai des decat de obicei. In special in cel de-al doilea trimestru de sarcina, dupa ca unele simptome specifice sarcinii, printre care si greata, vor disparea sau vor scadea in intensitate.

teilor.ro

CITESTE SI: Ce trebuie sa faci pentru a avea mai multa incredere in tine in dormitor

Se schimba sexul dupa casatorie

Se schimba sexul dupa casatorie

CITESTE SI: Greseli pe care le faci in dormitor

Veti face sex cu lumina aprinsa. Asta pentru ca dupa mai mult timp petrecut impreuna, nu iti vei mai face griji sau nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta celulitei, in privinta vergeturilor etc. Si nu vei mai dori sa stingeti lumina inainte de a face sex. Si nici el nu isi va mai dori asta. Insa, daca va veti dori o atmosfera mai roamntica,atunci ati putea alege ca lumina sa fie difuza.

Asadar, sexul dupa casatorie se poate schimba. Mai sus ai vazut despre ce este vorba. Sunt unele schimbari firesti, care vin de la sine. Nu trebuie sa te ingrijoreze. Oricine trece prin asta. Important este sa va bucurati de relatie si unul de celalalt.

Iar acum, la final, inainte de a incheia materialul, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pemntru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment