“Se poate ingrasa… Dar dupa nunta”

“Se poate ingrasa… Dar dupa nunta”, spune cineva despre o viitoare mireasa. Deci sa inteleg ca inainte de nunta trebuie sa arati impecabil, de parca ai fi o diva dupa care pana si femeile intorc capul pe strada, iar dupa ce te casatoresti nu mai este nevoie sa ai grija de tine? Poti lua proportii pentru ca na, acum esti maritata, asezata la casa ta, deci pentru cine sa te mai aranjezi? Pentru cine sa mai arati bine? Cum pentru cine? Pentru tine, pentru a te simti tu bine in pielea ta. Si nu in ultimul rand, pentru sotul tau.

“Se poate ingrasa… Dar dupa nunta”

Da, aspectul fizic conteaza. In unele cazuri intr-o proportie mai mare, in altele, intr-o proportie mai mica. Dar cu siguranta conteaza. Iar cine sustine contrariul, nu prea crede ce spune.

Am vazut ca multe femei isi doresc aproape cu disperare sa se marite. De unde vine graba asta, nu pot sa intelege. Adica mai mult isi doresc nunta, casnicia, si parca mai putin conteaza partenerul de cuplu. Sau cel putin asta dau de inteles. Si bineinteles ca se dau peste cap, sunt in stare unele dintre ele sa apeleze si la potiuni magice numai pentru a ajunge la altar. Ca timpul trece, prietenele lor au copii, sunt maritate. Si trebuie sa faca si ele pasul asta. Plus ca parintii bat din cand in cand cate un apropo. Si, daca trebuie, pai trebuie!

"Se poate ingrasa... Dar dupa nunta"

Robyn S. Russell Photography

Si ce sa faca pentru a ajunge cat mai repede la altar? Pai in primul rand sa arate bine. Si chiar au grija de ele. Intr-un mod exagerat. Nu pleaca niciodata din casa fara tona de machiaj pe fata, fara sa verse o jumatate de sticluta de parfum pe haine, fara sa incalte pantofii cu tocuri atat de inalte incat pot ajunge cu usurinta cu capul in nori. La propriu. Mananaca probabil o data pe saptamana si mai mult nu, ca daca se vor ingrasa, adio nunta! Si li se tot repeta ca trebuie sa arate bine daca vor sa se marite. Ca apoi, dupa nunta, daca se vor ingrasa, nu-i bai. Au barbat, sunt la casa lor, mai fac un copil si gata. Se intelege, sper, ideea. Multe femei fac eforturi disperate pentru a pune mana pe un barbat. Si mai mult pentru a ajunge la altar, pentru ca simt presiunea venind din partea parintilor, din partea prietenilor si bineinteles din partea societatii.

CITESTE SI: Nu voia sa o ceara de sotie inainte sa slabeasca
CITESTE SI: Cat de important este aspectul fizic intr-o relatie?

"Se poate ingrasa... Dar dupa nunta"

Wedding Venues

Daca ai grija de tine, daca vrei sa arati bine, fa-o pentru tine, nu pentru altii. Foarte bine ca vrei sa te casatoresti, dar fa-o din motivele corecte. Si, dupa ce te mariti, nu tripla numarul meselor si portiile de mancare, doar pentru ca altele iti spun ca dupa nunta nu trebuie sa mai ai grija de tine, nu mai trebuie sa fii atragatoare. Ba sa fii. Si nu neaparat pentru sotul tau, ci in primul rand pentru tine. Sa te simti bine in pielea ta. Sa il faci pe sotul tau sa se reindragosteasca de tine in fiecare zi. Si multe altelele. Cred ca se intelege ideea. Zic si eu! Acum, bineinteles ca fiecare femeie procedeaza asa cum crede de cuviinta.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment