Se foloseste de tine?

Se foloseste de tine? Desigur, nimeni nu vrea sa fie pus intr-o astfel de situatie. Cui i-ar placea sa se implice intr-o relatie in care celalalt are un comportament care dovedeste clar si fara urme de indoiala ca nu ia nimic in serios, ca totul este o joaca, o modalitate de a-si umple timpul liber etc.? Speram sa nu fie cazul, insa ar fi bine sa urmaresti unele semne care ti-ar putea arata ca se foloseste de tine. Astfel, vei sti ce este de facut si ai putea iesi dintr-o relatie care nu are un viitor. Nu poti ramane blocat/a intr-o poveste de dragoste in care celalalt nu isi doreste sa se implice absolut deloc.

Se foloseste de tine?

Lifehack

Se foloseste de tine? Urmareste semnele

Este confuz/a in legatura cu relatia. Daca nu stie incotro va indreptati, este clar ca ceva nu este ok. Poate o explicatie ar fi ca este indragostit/a de altcineva si in conditiile acestea este normal sa nu se gandeasca la relatia voastra. Nimeni nu are de castigat din aceasta situatie, cu atat mai putin tu, care pui suflet, te implici si observi ca sentimentele nu iti sunt impartasite si nici gandurile legate de viitor.

Se plange ca are o viata amoroasa complicata. Iti petreci mai mult timp oferindu-i sfaturi in ceea ce priveste viata sentimentala? Iti vorbeste despre greselile din trecut, in speranta ca tu sa il/o faci sa se simta mai bine? Pare ca esti mai mult psihologul lui/ei si nu partenerul de cuplu. Se foloseste de tine? Poate pentru a-i spune ca totul este in regula cu el/ea si astfel pentru a se simti mai bine in propria piele? Clar! In secunda in care va gasi pe cineva care va face ceea ce faci tu atunci, nu va mai avea nevoie de tine sau de sfaturile tale. Este o situatie incurcata, insa nu este una rara.

Se foloseste de tine?

Reader’s Digest

Faceti numai cum si ce vrea el/ea. Iesiti la intalnire numai cand are el/ea chef? Mergi la el/ea numai atunci cand are chef, iar in rest iti spune ca inca este confuz/a dupa relatia pe care tocmai a incheiat-o? Ar putea fi, intr-adever, adevarul sau, pe de alta parte, ar putea fi o alta explicatie: pur si simplu nu isi doreste o relatie serioasa si se foloseste de tine.

Este cel/cea care domina in relatie. Vrea ca totul sa fie numai asa cum spune si cum isi doreste el/ea? Simti ca nu ai un cuvant de spus, sau chiar daca spui, nu tine cont de tine? Cel mai bine ar fi sa te impui si sa faci astfel incat rolurile sa se inverseze din cand in cand. Si astfel vei afla daca, intr-adevar se foloseste de tine sau poate asta este felul lui/ei de a fi.

Vrea sa il/o asculti, dar nu si viceversa. Esti intr-o relatie cu o persoana careia ii place sa iti vorbeasca despre ceea ce i se intampla, insa cand vine vorba ca rolurile sa se schimbe, iar tu sa vorbesti si el/ea sa asculte, isi pierde interesul? Intr-o relatie nu asa trebuie sa functioneze lucrurile. Comunicarea este importanta, este esential ca si tu sa vorbesti, dar si sa asculti si invers.

Se foloseste de tine? Afla urmarind anumite semne. Si, pentru ca nu ne dorim sa punem punct articolului intr-o nota pesimista, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment