Scurta lista cu melodii unice pentru dansul mirilor

Am pregatit pentru voi o scurta lista cu melodii unice pentru dansul mirilor. Sigur asteptati cu nerabdare ziua cea mare si va ganditi la dansul mirilor, una dintre atractiile principale la nunta. Nu este deloc usor sa gasesti melodia potrivita, care sa fie in ton cu tematica nuntii, care sa vorbeasca despre personalitatea voastra, sa transmita sentimentele pe care doriti sa le transmiteti si nu in ultimul rand sa fie ideala pentru o coregrafie spectaculoasa, care va va uimi invitatii. Asa ca, pentru a va veni in ajutor, am realizat o scurta lista cu melodii unice pentru dansul mirilor. Cine stie, poate printre ele se afla cea care va va cuceri imediat inimile, cea care, de la primele note muzicale, va va convinge sa ii spuneti „DA”.

Scurta lista cu melodii unice pentru dansul mirilor

Matt McAndrew – God Only Knows

Poate nu multe cupluri s-ar gandi sa aleaga aceasta versiune a piesei cantate initial de Beach Boys, insa Matt McAndrew ii da un farmec aparte si o face unica, asa cum va fi si nunta voastra. Sau, daca va atrage mai mult varianta originala, atunci o puteti alege fara probleme, bineinteles.

Scurta lista cu melodii unice pentru dansul mirilor

Stuart James Photo

My Morning Jacket – Where To Begin

Cei de la My Morning Jacket sunt cunoscuti pentru abilitatea lor de a compune adevarate opere de arta, asa ca nu este de mirare daca piesa anterior mentionata face parte din scurta lista cu melodii unice pentru dansul mirilor. Linia sonora va va cuceri din prima clipa, iar versurile la fel. Asa ca, daca sunteti fanii genului, poate alegerea este ca si facuta.

David Bowie – Heroes

Vocea lui David Bowie nu mai are nevoie de descriere. Este unul dintre ingredientele magice pentru o piesa de vis, numai buna pentru dansul mirilor. Iar melodia nu este recomandata numai de vocea lui David Bowie, ci si de versurile puternice si de coloana sonora. Toate trei se imbina intr-un mod armonios si dau nastere uneia dintre cele mai frumoase melodii pentru dansul mirilor.

Scurta lista cu melodii unice pentru dansul mirilor

Tandketc WordPress

Adele – Make You Feel My Love

Adele sigur nu mai are nevoie de prezentare. Este o voce puternica, ce transmite numeroase emotii. Poate fi o adevarata provocare sa gasesti o alta melodie mai buna decat aceasta, care sa spuna ce inseamna cu adevarat sa iubesti pe cineva. Bineinteles ca isi merita locul in toate listele cu melodii de dragoste pentru momentul in care mirii vor dansa impreuna la nunta.

Daft Punk – Something About Us

O melodie pentru cuplurile care isi doresc sa iasa din tipare, care isi doresc ceva unic, diferit. Un avantaj al acestui cantec este acela ca va va lasa personalitatile sa straluceasca pe ringul de dans. Si, bineinteles, va vorbi despre curajul vostru de a fi diferiti. Daca iubiti genul, atunci nu aveti de ce sa nu luati in calcul si varianta aceasta.

Scurta lista cu melodii unice pentru dansul mirilor

Weddings Crystal Dmc

Aici vom pune punct materialului care contine scurta lista cu melodii unice pentru dansul mirilor. Poate alegerea va va fi usurata de materialul nostru. Si acum, inainte de a incheia materialul, va propun sa accesati pagina Studioblitz pentru cazul in care aveti nevoie de inspiratie in ceea ce priveste organizarea nuntii sau pur si simplu v-ar placea sa vizionati cateva clipuri emotionante realizate la nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment