Scufundări în luna de miere

Dacă nu v-ați hotărât ce să faceți după nuntă, scufundări în luna de miere este ceea ce căutați. Dacă nu vă satisface o lună de miere în insule exotice, tolăniți la soare, sau o lună de miere, în Italia, pentru a vizita, sau o luna de miere în România, înseamnă că ceea ce vi s-ar putea potrivi este tocmai scufundări în luna de miere.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Scufundări în luna de miere

Deși despre scufundări știm că s-au făcut din cele mai vechi timpuri, pentru că oamenii mereu au fost fascinați de lumea din adâncuri, folosindu-se de diverse metode primitive de scufundare, abia în secolul al XIX- lea apar primele obiecte ce ajută scunfundarea, precum ochelarii de înot. Astăzi, se pot face scufundări în luna de miere la un alt nivel, grație echipamentelor avansate, indiferent de tipul de scufundare ales.

scufundări în luna de miere, sursa fly-go.ro

scufundări în luna de miere, sursa fly-go.ro

De ce să alegeți scufundări în luna de miere

Indiferent că sunteți la un anumit nivel, aveți deja un echipament propriu, sau sunteți amatori sau chiar începători ce au nevoie de cursuri pentru a putea face scufundări în luna de miere, această experiență va fi una de neuitat. În cazul în care sunteți amatori, vă recomandăm excursii de scufundări, alături de profesioniști, astfel încât totul să fie în cea mai mare siguranță, însă în cazul în care sunteți profesioniști, scufundările în doi sunt mult mai tentante.

nileholiday.com

Motivele pentru care ar trebui să alegeți scufundări în luna de miere sunt multiple, începând cu secretele adâncurilor, epavele, și până la viața subacvatică, animalele și plantele spectaculoase și, în general, lumea magică la care nu aveam acces decât prin acest sport.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Dacă veți opta pentru scufundări în luna de miere, cu siguranță vă veți aduce aminte cu drag toată viața de acest moment, pentru că veți începe drumul în doi, având parte nu doar de aventură și relaxare, dar și de momente cu adevărat magice.

Unde puteți face scufundări în luna de miere

În cazul în care sunteți profesioniști, puteți face scuba diving oriunde în lume, precum în  Marea Roșie, care are locuri deja cerebre pentru asta, precum Yolanda Reef, Anemone City și Shark Reef, unde puteți vedea colonii de anemone și corali absolut fascinanți. Un alt loc mirific pentru scufundări în luna de miere este Maldive pentru că are o faună și o floră magnifică. De asemena, nu uitați de Gaura Albastră din Belize, unde  puteți vedea peșteri subacvatice.

scufundări în luna de miere. Sursa nuntabyaura.md

scufundări în luna de miere. Sursa nuntabyaura.md

În cazul în care doriți să faceți scufundări în luna de miere în România, puteți alege să vedeți epavele din Constanța sau parcul natural din 2 Mai și Vama Veche, unde veți vedea și caii de mare.

scufundare.ro

scufundare.ro

În cazul în care sunteți deja obișnuiți cu scuba diving, cu siguranță ideea de scufundări în luna de miere vi se pare fabuloasă, însă în cazul în care vă doriți să faceți acest lucru, dar nu sunt tocmai pregătiți, este important să luați cursuri de scufundări. Aici puteți găsi toate informațiile  utile, începând de la cursuri de scufundări, până la echipamente și idei de locații pentru această activitate, astfel încât să aveți parte de cele mai memorabile scufundări în luna de miere.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

M Olga

Adauga un comentariu

Leave a Comment