Scrisoarea organizatorului de nunta pentru mireasa

Cine stie mai bine decat un organizator de nunta ce inseamna sa organizezi marele eveniment? Din scrisoarea organizatorului de nunta pentru mireasa, vei afla ca desi lucrurile par coplesitoare, totul va fi bine la final, iar tu, in calitate de mireasa, nu trebuie sa fii coplesita, trebuie sa te bucuri de fiecare moment. Sa aflam, acum, ce spune scrisoarea organizatorului de nunta pentru mireasa.

Scrisoarea organizatorului de nunta pentru mireasa

Scrisoarea organizatorului de nunta pentru mireasa

Romeo and Juliet Weddings

Draga mireasa,

Stiu ca este o perioada aglomerata si iti faci griji pentru ca totul pare sa se intample foarte repede acum. Pentru ca am fost alaturi de tine in anumite momente, cand s-au luat anumite decizii, am cateva lucruri sa-ti transmit.

Nu te ingrijoara! Totul va fi bine la final. Stiu ca astazi culorile nu ti se par in regula iar rochia pare ca nu iti este potrivita, dar vei vedea ca totul este ok. Si chiar daca nu este totul perfect, este in regula. Cand vei sta langa persoana care te iubeste cel mai mult pe lume, iar alaturi de tine vor fi prietenii si familia, nimic nu va mai conta. Asa ca inspira adanc si nu iti face griji!

Scrisoarea organizatorului de nunta pentru mireasa

Antalya Concierge

Distreaza-te! Bucura-te de nunta pentru ca, la urma urmei, este nunta ta. Nu-ti fie teama sa iti desfaci parul si sa mergi pe ringul de dans, sa bei acel cocktail (daca nu il vei bea, vei regreta), sa faci ce-ti doresti si sa fii langa familia si prietenii care iti sunt aproape in ziua cea mare. Nu lasa nunta sa treaca fara sa te bucuri de fiecare secunda. Fa-ti amintiri! Iti promit ca vor deveni povesti demne de spus la cina.

Scrisoarea organizatorului de nunta pentru mireasa

Celladora Wedding Photography

Nu te mai gandi la noile colectii. Poti la fel de bine sa alegi ceva clasic, care oricand va arata bine in fotografiile de nunta. Stiu ca ai asteptat colectiile tot anul, dar it garantez ca poti opta fara probleme si pentru o alta tinuta. Si, stii cum iti vei da seama daca ai facut o alegere buna? Imaginandu-ti ca fiica ta va purta candva acea rochie. Daca este o imagine care iti place, atunci stii ca ai ales bine.

Petreceti mai mult timp cu fotograful de nunta, pentru ca sigur vei vrea ca pozele sa fie perfecte. Cine si-ar dori ca timp de mai multi ani sa aiba in sufragerie poze neclare de la nunta? Alocati suficient timp sedintelor foto, surprindeti in imagini apusurile, faceti portretele care vor fi atat de valoroase pe masura ce timpul va trece. Faceti ca totul sa para natural in poze.

Scrisoarea organizatorului de nunta pentru mireasa

Iso 500 px

Sa ai intotdeauna un plan B, chiar daca planul A este impecabil. Se poate intampla sa ploua, rochia ar putea sa nu ajunga la timp, unul sau mai multi invitati nu ar mai putea ajunge si anunta in ultimul moment. Fii pregatita si pentru anumite scenarii imprevizibile, pentru ca in ziua cea mare eventualele intamplari nefavorabile sa nu te copleseasca.

Si, crede-ma cand iti spun ca va fi o zi magica si mult mai frumoasa decat ti-ai putea imagina.

Cu respect,

Organizatorul nuntii tale.

Am vauzt cum arata scrisoarea organizatorului de nunta pentru mireasa, iar acum ar fi o idee buna sa vedem aici cu arata nunta magica despre care am citit in scrisoarea de mai sus.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment