Scrisoarea deschisa a unui fotograf de nunta pentru invitatul care i-a distrus poza perfecta

Ziua nuntii este importanta pentru orice femeie. Isi doreste sa pastreze toata viata amintirea acelei zile la care probabil visa din copilarie. Fotograful te poate ajuta sa ai cele mai frumoase amintiri din ziua cea mare. Asta, desigur, daca nu intervine vreun invitat care sa strice imaginea perfecta. Mai jos gasesti scrisoarea deschidsa a unui fotograf care nu a putut imortaliza un moment frumos de la nunta pentru ca un invitat a aparut in cadru cu telefonul pentru a face o poza.

Ce spune scrisoarea deschisa a unui fotograf de nunta?

“Pentru fata cu telefonul”, incepe scrisoarea. “Nu numai ca mi-ai distrus cadrul, dar ai luat acest moment de la mire, tatal miresei si mireasa. Ce vrei mai exact sa faci cu acea fotografie? Sincer! Ai de gand sa o printezi? Sa o salvezi? Sa te uiti la ea in fiecare zi? Nu, nu ai de gand sa faci asta. Dar mireasa ar fi printat acea imagine, s-ar fi uitat la ea deseori si si-ar fi amintiti acel moment in care tatal ei o conducea la altar in ziua nuntii”, a continuat fotograful Hannah Way din Texas.

“In schimb, ai vrut sa faci o poza cu telefonul, sa imi blochezi cadrul si sa faci o poza pe care nu o vei folosi”.

Dupa aceea, fotograful i-a sfatuit pe invitatii la nunta ca ar trebui sa se deconecteze si sa traiasca momentul din timpul nuntii unei persoane dragi. “Va rog sa nu mai priviti nuntile la care participati printr-un ecran, in schimb sa va opriti telefonul si sa va bucurati de ceremonie. Sunteti importanti pentru mireasa si pentru mire, altfel nu ati fi participat la eveniment. Asa ca, va rog, lasati-ma sa imi fac treaba, stati linistiti si bucurati-va de acest moment unic in viata”.

La final, scrisoarea a fost semnata astfel: “Cu sinceritate, toti fotografii de nunta”.

Fotograf de nunta Sursa: Pixabay

Fotograf de nunta Sursa: Pixabay

Acea postare a strans multe share-uri si multe comentarii, iar reactiile oamenilor au fost variate.

Unii dintre ei considera ca trebuia sa fie transmis si un astfel de mesaj, cu unele comentarii de genul: “Iti multumesc! Eu nici nu voi pemrite utilizarea telefoanelor mobile la ceremonia mea tocmai din astfel de motive” si “Atat de dezamagitor! Nu inteleg de ce oamenii filmeaza si fac poze in timpul ceremoniilor”.

Pe de alta parte, unele persoane au avut comentarii total diferite. “Tocmai de aceea oamenii nu mai participa la evenimente”. Altcineva a comentat astfel: “Prea multe reguli, prea multe lucruri pe care sa nu le faci, tot ce vad in situatia aceasta este o persoana careia i-a pasat suficient cat sa faca o poza”.

Alte persoane au considerat ca vina nu ii apartine femeii din fata aparatului foto, ci celei din spatele aparatului: “Ca fotograf, ar trebui sa controlezi scena. Foloseste-ti vocea si spune ce ai de spus”.

Asadar, in astfel de situatii, parerile sunt impartite. Cert este ca se intampla astfel de lucruri la nunta, tocmai de aceea mirii, fotograful si invitatii trebuie sa ia masuri astfel incat sa nu fie ratate momente importante.

Si acum, la final, sa accesam si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment