Scrisoare pentru sotia mea

Vrei sa ii scrii o sciroare dar parca nu stii cum sa incepi sau ai senzatia ca nu prea iti gasesti cuvintele? Da, e greu uneori sa iti pui in cuvinte sentimentele, mai ales daca te coplesesc emotiile. Parca ai putea scrie un roman, dar cand vine vorba de a-i transmite cuiva sentimentele tale, simti ca niciun cuvant nu e suficient de bun. Stiu cum este, am trecut si eu prin asta. Totusi, te incurajez sa inspiri, sa expiri profund, apoi sa lasi emotiile sa iti dicteze cuvintele. Nu cred ca ai cum sa dai gres. Important este sa nu pui mare presiune pe tine, sa stii ca atata vreme cat vei scrie mesajul din suflet, lucrul acesta se va vedea si va ajunge la persoana iubita ceea ce iti doresti sa ii transmiti. Vei gasi mai jos un model de scrisoare din care te poti inspira daca simti ca ai nevoie sa arunci o privire asupra unui text inainte de a te apuca de scris. Vei gasi mai jos textul care face parte din „Scrisoare pentru sotia mea”.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

O scrisoare pentru sotia mea

Draga mea,

Iti multumesc pentru tot ceea ce imi oferi si traim in fiecare zi! Iti multumesc ca existi si ca faci ca viata mea sa fie mai frumoasa si mai plina de culoare de cand faci parte din ea.

Simt nevoia sa iti scriu cateva randuri prin care sa iti transmit cat de mult te iubesc si cat de fericit sunt fiindca ne-am gasit in lumea asta mare.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Scrisoare pentru sotia mea

Scrisoare pentru sotia mea

Iti amintesti ce ti-am spus la prima intalnire? Nu ai crezut cand ti-am zis ca imi vei deveni sotie. Ai ras, crezand ca fac o gluma, iar au am lasat-o asa de teama ca te-ai putea speria crezand ca nu sunt in toate mintile. Dar am simtit ca intre noi se va infiripa ceva. Aveai ceva-ul ala pe care nu l-am mai vazut si simtit la nimeni pana la tine.

Mi-a fost atat de usor sa incep sa te iubesc si atat de firesc mi se pare sa te pastrez in inima, in minte, in rugaciunile mele, sa te vad in toate planurile pe care mi le fac pentru anii ce vor veni. Stiu ca nu am de unde sti cum va fi ziua de maine si cu atat mai putin cum vor fi anii urmatori, insa atata vreme cat sunt pe aceasta lume, simt ca nimeni si nimic nu ne poate schimba sau rupe relatia.

Scrisoare pentru sotia mea

Scrisoare pentru sotia mea

Ceea ce ne leaga este mai mult decat as fi putut visa vreodata. Chiar daca avem si zile mai putin bune, chiar daca ajungem sa ne certam din lucruri marunte sau mai serioase, stiu ca intotdeauna vom gasi o cale de a indrepta lucrurile, de a rezolva problemele, de a ne croi drum unul catre celalalt.

Imi doresc sa fiu toata viata alaturi de tine, desi stiu ca o viata nu mi-e de ajuns ca sa te iubesc, sa te tin in brate, sa te privesc, sa te tin de mana, sa iti spun cat insemni pentru mine.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Te iubesc!

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment