Scrisoare pentru sora care se casatoreste

Urmeaza o zi importanta pentru sora ta: nunta. Poate vrei sa ii transmiti cateva ganduri cu aceasta ocazie, dar cuvintele parca iti scapa printre degete si nu prea reusesti sa le aduni si sa le legi intr-o scrisoare pe care sa i-o oferi inainte de marele eveniment. Daca ai nevoie de putin ajutor in acest sens, mai jos vei gasi un model de scrisoare pentru soara care se casatoreste.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Model de scrisoare pentru sora care se casatoreste

Draga mea sora,

Se apropie cu pasi repezi ziua cea mare. Ma bucur tare mult pentru tine, pentru ca traiesti o asa poveste de dragoste, pentru ca ai gasit persoana alaturi de care sa iti doresti sa iti petreci intreaga viata, alaturi de care sa intemeiezi o familie.

Este o bucurie si o onoare pentru mine sa iti fiu alaturi in ziua aceasta atat de importanta pentru tine. Nu iti promit ca nu voi plange, dar iti promit ca voi zambi mult, ca ma voi distra la fel de mult si ca ma voi bucura de fiecare secunda a acelei zile, asa cum stiu ca te vei bucura si tu.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Scrisoare pentru sora care se casatoreste

Scrisoare pentru sora care se casatoreste

Iti doresc sa ai parte de o casnicie lunga, de cat mai multe momente frumoase petrecute alaturi de noua ta familie, de iubire, intelegere, respect, armonie. Stiu ca vei fi o sotie si o mama buna, asa cum esti si o sora buna, o prietena buna, o fiica buna pentru parintii nostri.

Stii ca viata nu e mereu roz, ca mai intampinam si zile cu furtuna, insa nu uita ca tu esti o persoana puternica si vei reusi sa treci peste orice obstacol. In zilele voastre mai putin bune, tu si sotul tau sa va amintiti de ziua in care v-ati casatorit, de motivele pentru care ati decis sa fiti impreuna pentru tot restul vietii. Cred ca asa va fi mai usor sa gasiti o cale prin care sa rezolvati ce aveti de rezolvat.

Eu voi fi mereu aici, la un telefon distanta. Sunt aici si pentru a afla vestile bune si pentru a ma bucura pentru si alaturi de tine, dar si in situatiile mai putin placute. Sunt aici si mereu voi fi pentru tine.

Scrisoare pentru sora care se casatoreste

Iti multumesc ca esti sora mea (bine, nu prea ai avut de ales, nu?). Iti multumesc ca imi esti prietena, ca esti acolo cand am nevoie de tine, ca ma cunosti atat de bine incat sa stii cand sa taci si cand e cazul sa spui ceva. Iti multumesc pentru amintirile frumoase din copilarie pe care ni le-am creat impreuna. Iti multumesc pentru ca esti sora de care am nevoie. Iti multumesc pentru tot ceea ce ai facut pentru mine. Iti multumesc pentru tot ce am invatat si am trait impreuna. Iti multumesc pentru ca ma iubesti neconditionat, pentru ca ma accepti asa cum sunt, pentru ca esti sincera, amuzanta, calda, iubitoare, buna, ai rabdare cu mine atunci cand e cazul (si, sa recunoastem, e cazul destul de des).

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Te iubesc, sora mea draga, si iti doresc o nunta ca in povesti!

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment