Scrisoare de la nora pentru soacra

Relatia dintre soacra si nora poate fi una destul de… hai sa ii spunem dificila. Cred ca stim cu totii povesti suprinzatoare si nu tocmai fericite sau frumoase legate de o relatie de acest fel. Poate fi si o relatie frumoasa si armonioasa, desigur, dar la fel de adevarat este ca nora si soacra nu se pot inghiti deloc si de fiecare data cand se afla in aceeasi incapere, tensiunea dintre ele poate fi palpabila. Daca esti nora cuiva si iti doresi sa ii transmiti un mesaj, dar nu prea stii cum sa incepi, mai jos vei gasi un model de scrisoare de la nora pentru soacra.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Model de scrisoare de la nora pentru soacra

Draga mea soacra,

Vreau sa incep prin a-ti multumi pentru ca l-ai adus pe lume pe cel care mi-e sot. Pentru cum l-ai crescut si l-ai pregatit pentru viata. Cred ca este un sot bun si datorita tie si lucruruilor invatate de la tine.

Imi imaginez ca o parte din tine se bucura nespus pentru copilul tau, care iubeste si este iubit, care are o noua familie: familia sa. Stii ca pe lumea asta mai sunt si alte persoane care il iubesc si isi doresc sa ii fie bine, iar asta nu are cum sa nu te bucure.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Scrisoare de la nora pentru soacra

Pe de alta parte, cred ca o parte din tine isi doreste sa dea timpul inapoi pentru ca barbatul acesta sa mai fie din nou copil. Copilul tau. Fiul care isi gasea linistea in bratele tale si care te considera cea mai importanta persoana din intreaga lume. Crede-ma cand iti spun ca inca esti importanta pentru el. Intotdeauna vei fi mama lui, femeia care l-a adus pe lume, l-a hranit, l-a leganat in brate multe nopti la rand, l-a tinut de mana cand a invatat sa mearga, l-a lasat sa isi urmeze propriul drum chiar daca ti s-a frant inima de dor si de teama.

Iubirea lui pentru mine nu inseamna ca pe tine te iubeste mai putin. Eu cred ca este iubirea pe care l-ai invatat sa o ofere.

Cred ca te-ai descurcat bine, cred ca ai fost o mama buna pentru el si sunt convinsa ca la randul sau va fi un tata bun pentru copilul nostru sau copiii nostri.

Nu vreau sa iti iau locul. Nici nu as avea cum. Mi-ar placea sa stam amandoua, una langa alta, zambind, in inima barbatului pe care amandoua il iubim. Tu ca mama, eu ca sotie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Scrisoare de la nora pentru soacra

Scrisoare de la nora pentru soacra

Mi-ar placea sa avem o relatie frumoasa, armonioasa, plina de respect si de intelegere.

Mi-ar placea sa ma consideri, daca nu e prea mult, un fel de fiica. Sa consideri ca odata ce eu am intrat in familie, ati castigat inca un copil, nu ati pierdut unul.

Mi-ar placea sa ne cunoastem mai bine, fiindca stiu ca un om atat de bun nu poate avea o mama altfel decat asa cum este el.

Mi-ar placea sa incercam sa ne aporpiem, macar atat cat sa ne intelegem bine in timpul cinelor in familie si atunci cand ne vedem. De dragul fiului tau si al sotului meu.

Cu drag,

nora ta

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment