Scrisoare catre barbatul care isi insala sotia

Din pacate, infidelitatea este o problema care apare in cuplu. Din diferite motive, barbatii sau femeile iau decizia de a incepe o relatie extraconjugala. Poate aceasta este descoperita sau nu. Indiferent de situatie, este evident ca in acel cuplu sunt anumite probleme din cauza carora se ajunge la un astfel de scenariu dureros, neplacut, nefericit. Si, in loc sa comunice cu partenerii de cuplu si sa incerce sa rezolve dificultatile, multe persoane aleg varianta cea mai simpla: relatia extraconjugala. Mai jos vei gasi o scrisoare catre barbatul care isi insala sotia.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Scrisoare catre barbatul care isi insala sotia

“Hei, tu, cel care juri pe toti sfintii ca iti iubesti sotia, de ce o inseli? Oare iti aduci aminte de ea cand esti in patul alteia si ii spui si ei cat de mult o iubesti si ca ai vrea sa iti parasesti sotia, dar nu faci asta inca pentru ca nu vrei sa o ranesti?

Scrisoare catre barbatul care isi insala sotia

Huffington Post

Cum te simti cand ajungi acasa si stii ce ai facut? Desigur, satisfacut, pentru ca tocmai ai avut un organsm, sau mai multe. Dar cand o privesti in ochi, cand o saruti si o vezi acolo, langa tine, iubindu-te si parca simtind ca ceva nu este in regula, simti macar o umbra de regret, de vinovatie? Probabil ca nu. Altfel de ce ai continua sa o inseli? De ce ai continua sa mergi in patul alteia, si sa o amagesti si pe ea cu minciunile tale?

Iti place sa te joci cu vietile amandurora, nu? Te simti mai puternic, mai barbat cand faci asta? Cand stii ca poti sa faci sex cu amandoua? Pentru ca da, faci cu amandoua, chiar daca iti pui masca aceea de barbat trist si neiubit de nevasta, stii bine ca si cu ea faci sex.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Desis]gur, toate merg ca pe roate pana la un moment dat cand vei fi prins, sau cand amanta incepe sa vrea mai mult de la tine, nu numai sex. Atunci ce faci? Incepe sa iti fie teama ca cea din urma va veni la tine acasa si ii va spune totul sotiei? Pui capat aventurii, spunand cat de mult regreti ce s-a intamplat si cat de mult iti iubesti in realitate sotia? Si cu amanta ce faci? O arunci la gunoi ca pe un obiect de care te-ai plictisit, asa-i? Ca nu mai ai nevoie de ea, asa ca renunti. Simplu, nu? Ce conteaza ca are si ea sentimente, ca adoarme noaptea cu perna plina de lacrimi? Tu ti-ai facut treaba, ti-ai facut jocul dupa propriile reguli si gata.

CITESTE SI: Scrisoarea unei viitoare mirese pentru mama soacra
CITESTE SI: Scrisoarea unei femei catre barbatul caruia i-a fost amanta

Scrisoare catre barbatul care isi insala sotiaScrisoare catre barbatul care isi insala sotia

Relationships 901

Stii cat de ridicol, cat de meschin esti? Sa iti calci in picioare casnicia si sotia care te iubeste, sa te joci cu sentimentele celeilalte de parca ea nu ar conta.

Iti placea sa te simti iubit de amandoua? Probabil iti crestea ego-ul, asa-i? Dar stii ca in realitate trebuia sa se intample exact opusul?

Fii sincer cu tine si intreaba-te cine esti, ce fel de barbat, ce fel de om esti si de ce ai facut asta? Regreti macar, acum, in al 12-lea ceas? Te simti vinovat fata de ele?”

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment