Scheme culori pentru fiecare anotimp în anul 2020

In anul 2020 culorile pentru nunta pot multumi pe toata lumea. In anul 2020 exista culori de nunta pentru fiecare anotimp, iar aceste culori lasa libertatea de a creea scheme de culori variate pentru nuntile anului. Culorile Pantone pentru anul 2020 sunt: neo mint,

teilor.ro

Scheme culori pentru fiecare anotimp în anul 2020

neo mint Sursa: redboutique.ro

albastru purist,

Scheme culori pentru fiecare anotimp în anul 2020

albastru purist Sursa Pinterest

cassis,

Scheme culori pentru fiecare anotimp în anul 2020

cassis Sursa : Pinterest

cantaloupe

teilor.ro

Scheme culori pentru fiecare anotimp în anul 2020

cantaloupe Sursa wedding estates

si galben moale. Toate aceste culori pot intra in schema nuntii tale si pot fi culori primare sau secundare de nunta cu mare usurinta.

Culorile sunt in mod unic in rezonanta cu oamenii. Fiecare om are o culoare preferata, sau foloseste o anumita culoare intr-o anumita etapa din viata sa. Au fost facute multe cercetari care au dovedit conexiunea psihologica dintre culoare si bunastarea emotionala. O multitudine de combinatii pot fi realizate cu ajutorul culorilor, atat cu cele primare, cat si cu cele secundare, precum si cu nuantele in trend din anul 2020.

Iata mai jos scheme de nunta preferate de mine pentru fiecare anotimp al anului 2020 in parte.

Scheme culori pentru fiecare anotimp în anul 2020

 1. Schema de culori pentru iarna anului 2020
  Scheme culori pentru fiecare anotimp în anul 2020

  Schema de culori pentru iarna anului 2020

Aceasta schema de culori propusa pentru o nunta in iarna anului 2020 este bazata pe nuate ce se regasesc in bijuterii si in natura, care, imbinate impreuna, te vor ajuta sa ai o nunta eleganta. In aceasta schema de culori Cassis-ul tonifiat cu bijuterii este inconjurat de mult verde, realizandu-se astfel o legatura puternica intre eleganta si natura. Daca iti doresti o nunta in aer liber, aceasta poate fi schema ta perfecta de culori. Trandafirii albi si rosii cu frunze verzi si flori colorate minuscule se incadreaza perfect ca decor in aceasta schema de culori pentru o nunta in iarna anului 2020. Aspectul general este clasic si , in aceladi timp modern.

teilor.ro

 1. Schema de culori pentru nunta in primavara anului 2020
  Scheme culori pentru fiecare anotimp în anul 2020

  Schema de culori pentru nunta in primavara anului 2020

In aceasta schema de culori sunt incluse culorile albastru purist si neo menta si simbolizeaza viata in adevaratul sens al cuvantului. Pentru ca decorurile nuntii tale sa se evidentieze cu adevarat, foloseste verdele primaverii pentru a realiza un contrast puternic si placut in aceladi timp. Aceasta paleta de culori se potriveste atat nuntilor ce au loc in interior, cat si celor ce sau loc in exterior. Culorile sunt elegante si proaspete. Poti include nuante de fildes, crem, verde maro rosiatic si rosu inchis pentru a face o conexiune intre toate culorile pentru nunta anului 2020.

 1. Schema de culori pentru nunta in vara anului 2020
  Scheme culori pentru fiecare anotimp în anul 2020

  Schema de culori pentru nunta in vara anului 2020

In ultimii ani trandafiriul a fost prezent in foarte multe scheme de culori ale nuntilor. Anul acesta a venit timpul nuantei de  cantaloupe. Nu mi-a placut niciodata mai mult ca acum aceasta culoare. Ador ca este o culoare aerista, moale, ceea ce o face o alegere perfecta pentru nuntile din timpul verii. Cu aceasta culoare te poti juca incluzand tonuri de roz inchis, rosu inchis, portocaliu deschis verde deschis si crem. Si pentru ca nuntile in aer liber au luat amploare in ultimii ani, aceasta este o schema de culori ce se potriveste unei astfel de nunti, putand fi folosita atat la o nunta boho, cat si la una in stil clasic. Adauga in paleta nuntii tale si auriu stralucitor si paiete pentru a da personalitate.

 1. Schema de culori pentru toamna anului 2020
  Scheme culori pentru fiecare anotimp în anul 2020

  Schema de culori pentru toamna anului 2020

Aceasta foarte frumoasa paleta de culori pentru nunta include doua dintre culorile de nunta propuse de catre Pantone: Cassis si Mellow Yellow. Aceasta este iarasi o schema de culori perfecta pentru o nunta in aer liber. Evidentiaza culoarea Mellow Yellow folosind in decorul nuntii flori violet si roz deschis si completeaza schema de culori cu multa verdeata. Aceasta paleta de culori este una moale, relaxanta si placuta. Daca esti indrazneata, imbraca-ti domnisoarele de onore in rochii galbene.

Pentru mai multe detalii despre nunta in 2020 citeste si:

teilor.ro

Rochii pentru miresele din primavara anului 2020
Tendinte pentru rochiile mireselor în anul 2020
Principalele tendințe pentru nunta din 2020
Designeri pantofi pentru miresele cu nuntă în 2020

 

 

 

 

 

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment