Save The Date, noul trend în materie de nunți

După moda Trash the dress, sedinta foto curajoasa si distractiva, care presupunea distrugerea rochiei de mireasă, un nou trend pare să fie în vogă printre viitori miri.  Save the date, este noua modă în materie de fotografie de nuntă și apare tot mai des fie inclusă în pachetul de nuntă. Cât costă o ședință Save The Date, ce presupune și de ce ar trebui să alegi și tu una, te invit să citești în râdurile de mai jos.

Save The Date

Save The Date

Save The Date. Un nou trend sau obiceiuri vechi cu denumiri noi?

Save The Date este o ședință foto pe care viitorii miri o fac înainte de nuntă cu scopul de a-și anunța apropiații că mult așteptatul eveniment se apropie. Nu este un concept tocmai nou fiind întâlnită și înainte în ofertele fotografilor sub denumirea de Engagement sau Ședință foto de logodnă. Noua denumire este la modă, în plus este mai adaptată situației fiindcă de bicei logodna are loc cu mult timp înainte de nuntă, ori Save The Date se face în preajma nunții, fie cu câteva zile înainte, când viitorii miri postează poze de la Save The Date pe rețelele de socializare, fie cu 2-3 luni înainte pentru a folosi pozele de la această ședință foto pentru a personaliza invitațiile.

De ce să alegi și tu Save The Date?

Save The Date

Save The Date

În primul rând pentru a rămâne cu amintiri de neuitat din perioada în care v-ați organizat nunta.  Save The Date poate fi o gură de oxigen pentru voi  după atâta alergătură.

Este un mod original de a-ți invita apropiații să îşi noteze în calendar data la care vor veni la nunta voastră.

Save The Date are și o latură foarte practică, te va ajuta să îți cunoști fotograful, să te acomodezi  cu el, la rândul lui fotograful se familiarizează cu viitorii miri și nu de putine ori la Save the date se nasc idei originale pentru sedința foto de la nuntă.

Recomand Save the Date, este o ocazie pentru a te familiariza cu fotograful, la sedința foto de logodna se sparge gheata, practic nunta va fi un fel de a doua întâlnire, ați trecut cu bine de prima întâlnire, știți ce vreți – A declarat Ionuț Bărbulescu Fotograf, într-un interviu sincer acordat echipei StudioBlitz.

Vă ajută să vă obișnuiți cu ideea de a fi fotografiat, este o ocazie bună pentru a vă descoperi cele mai bune unghiuri și pozițiile care vă avantajează.

Veți avea un set de fotografii de cuplu inedite, tocmai bune de înrămat în viitoarea voastră casă.

Ce trebuie să mai știi despre Save The Date

Save The Date

Save The Date

Prețul unei astfel de ședințe foto pornește de a 150 euro și poate depăși 300 de euro, totul depinde de complexitatea ședinței, de timpul alocat, de locația aleasă.

Este bine să vă o faceți cu ceva timp  înainte de nuntă, pentru ca fotograful să aibă timp să prelucreze fotografiile.

Puteți opta pentru o locație care să însemne ceva pentru voi doi, sau puteți alege o locație care să vă reprezinte.

O idee ar fi să invitați și nașii la această ședință

Un astfel de pachet constă în aproximativ 100 de fotografii.

Nu ezita să îti întrebi fotograful dacă oferă în pachetul de nuntă Save The Date.

Si nu uita, pe pagina StudioBlitz găsești întotdeauna inspiratia pentru nunta ta.

Despre autor

C. Alina

1 Comentariu

Leave a Comment