Sarutul de la sfarsitul cununiei. Acum poti saruta mireasa!

Îți amintești primul sărut? Te-ai gândit la el săptămâni întregi, repetând ziua în mintea ta. Ai crezut că va fi spontan, emotionant și perfect. Când vine momentul, închideți ochii sarutati-va. Planetele s-au aliniat, păsările au cântat și a fost tot ceea ce ai visat că va fi. Aveți o istorie împreună. Sărutul a căpătat un nou sens, și ai dori doar ca păsările din afara ferestrei tale să aștepte până la 9 dimineața să înceapă ciripiturile lor nesfarsite, astfel încât să poți dormi bine. Și apoi răspunzi la marea intrebare DA.  Felicitări, aveți acum șansa perfectă de a vă răscumpăra sărutul pierdut de mult. Numai că de data asta, lumea trebuie să vadă … Și ar trebui să fie frumos,  … și de neuitat. Sarutul de la sfarsitul cununiei. Acum poti saruta mireasa!

Este cam amuzant să te gândești, dar acesta este sărutul cu care va începe întreaga ta căsătorie. Așadar, dacă obiectivul tău este să creezi o amintire minunată, împreună cu o fotografie memorabilă, atunci iată șase sfaturi pentru a avea primul sărut perfect la sfârșitul ceremoniei:

Sarutul de la sfarsitul cununiei. Acum poti saruta mireasa!

Sarutul de la sfarsitul cununiei

Shutterstock. Sarutul de la sfarsitul cununiei

1.Regula fără limbă

Cea mai importantă regulă în privința sărutului din ziua nunții este „Regula fără limbă”. Nu exagera in fata oaspetilor!!! Nu numai că acest lucru este nepoliticos pentru oaspeții tăi, dar ultimul lucru pe care îl dorești în ziua nunții tale este ca cineva să strige: „Ia-ti o cameră!” cununia este despre schimbarea juramintelor si inel. Dar nu va pupati pe obraz, asa cum iti pupi matusa!

2. Pastreaza-l simplu

La fel ca rochia ta de nuntă, ia în considerare să îți păstrezi simplul sărutul din ziua nuntii, mișcă-te încet și pe măsură ce buzele încep să intre în contact, închizi ochii. Este important să vorbim despre asta înainte, pentru că doriți să fiți in aceeasi fotografie. Asigurați-vă că amândoi sunteți de acord cu inchiderea ochilor, deoarece doar unul dintre voi cu ochii deschiși nu va fi prea fotogenic.

3. Sarutul de la sfarsitul cununiei. Nu exagera cu rujul

Nu dorești ca soțul tău, în curând să fie cu buzele roșii strălucitoare imediat după sărut și să arate ca un clovn. Nu vrei să fie nevoit să-și șteargă gura acolo la altar. Și, cu siguranță, nu doriți ca rujul dvs. să fie sters imediat după sărut. Așadar, sa aveti doar putin ruj sau poate doar  luciu de buze clar.

Shutterstock. Sarutul de la sfarsitul cununiei

Shutterstock. Sarutul de la sfarsitul cununiei

4. Sa ai guma de mestecat

Vă rugăm să vă asigurați că amândoi v-ați periat dinții cu pastă de dinți mentolata în ziua nunții. Dacă ați mancat înainte de nunta dvs. , asigurați-vă că aveți o guma înainte de a merge la altar. Nu doriți să respirați urat în timpul sărutului, nu-i așa?

5. Fii relaxat

Sărutul de nuntă este o parte cu adevărat distractivă a ceremoniei. Este, de asemenea, o parte a nunții care ți se potrivește complet! Nu încercați să faceți cevace nu va caracterizeaza. Mergeți cu ceea ce se simte confortabil și natural. Aceasta, și minunata ta rochie de mireasă A-line, este ceea ce va face momentul special pentru tine și oaspeții tăi și iti va asigura cele mai bune imagini. Iar acum vine partea cea mai bună …

6.Sarutul de la sfarsitul cununiei.  Practică, practică, PRACTICĂ

Descoperiți în ce mod se vor apleca capetele. Lucrați la plasarea mâinilor. Cu cât ai mai multă practică înainte de nuntă, cu atât va fi mai ușor și mai natural în timpul nunții. De asemenea, nu vor fi surprize. Surprizele pot fi minunate la zilele de naștere și la Crăciun, dar ultimul lucru pe care îl doriți în ziua nunții dvs. este o surpriză!

Shutterstock. Sarutul de la sfarsitul cununiei

Shutterstock. Sarutul de la sfarsitul cununiei

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment