Sarcina, motiv sa nu participi la nunta?

Ai primit invitatie la nunta, dar esti insarcinata si parca nu te simti capabila sa participi la eveniment? Este sarcina un motiv sa nu participi la nunta? Iata ce trebuie sa stii daca te afli intr-o astfel de situatie.

teilor.ro

Este sarcina un motiv sa nu participi la nunta?

Urmeaza sa devii mamica? In timpul sarcinii poate ai trecut si prin momente mai grele. Dar stii ca totul merita deoarece la final vei avea un copil. Poate se intampla ca in perioada sarcinii sa primesti invitatie la nunta. Insa, fiind avansata sarcina, nu te mai simti capabila sa participi la eveniment. Pe langa faptul ca iti este greu sa gasesti vestimentatia potrivita, disconfortul fizic devine mai intens. Si ai prefera sa stai acasa. Iti este greu sa mergi, nu poti sta prea mult timp pe scaun, sau intampini alte probleme.

Este totusi un evenimnt important al unor persoane care te voiau acolo. Insa, desi iti pare rau ca nu poti participa, stii ca nu ar fi deloc confortabil pentru tine. In acest caz, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu mirii. Explica-le situatia si sigur vor intelege. Da, isi doreau ca si voi sa participati la eveniment, dar cu siguranta vor intelege ca tu, fiind insarcinata, nu ai cum sa fii acolo.

Pentru a va revansa intr-o oarecare masura, le puteti oferi mirilor un dar. O mica atentie care sa le spuna ca desi fizic nu sunteti alaturi de ei, asta nu inseamna ca nu v-ati gandit la importanta pe care o are evenimentul acela. Si va doriti sa le fiti alaturi atunci cand isi incep noua viata impreuna. Daca fizic nu puteti fi acolo cu ei, pentru ei, atunci cu un mic dar ati putea face asta. Sigur vor aprecia. Astfel, desi sunteti nevoiti sa refuzati invitatia la nunta, ati putea, totusi, sa le oferiti o mica atentie care sa traduca importanta pe care o acordati casatoriei lor.

teilor.ro

motiv sa nu participi la nuntamotiv sa nu participi la nunta

The Bump

In astfel de cazuri, este esential ca mirii sa ii inteleaga pe invitatii in situatii de genul acesta. De asemenea, invitatii ce nu pot participa la eveniment, trebuie sa se puna in locul mirilor si sa realizeze cat de importanta este pentru ei prezenta lor la evenimentul in urma caruia cei doi indragostoiti vor deveni sot si sotie. Si, comunicand, cu siguranta se va ajunge la un numitor comun. Fiecare il va intelege pe celalalt si astfel toti vor avea de castigat.

Daca esti insarcinata cand primesti ivntatia la o nunta, si nu te simti capabila sa participi la eveniemnt, nu ezita sa le comunici asta viitorilor miri. Spune-le din timp care este situatia, asa incat sa stie dinainte ca nu veti merge la evenimentul lor. Dar asta nu inseamna ca nu va veti gandi la ei in ziua cea mare. Veti vedea ca prin comunicare se va rezolva totul.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Acolo ati putea gasi surse de inspiratie pentru nunta voastra sau a celor dragi. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment