S-a furat mireasa. Ce se intampla?

La un moment dat, in timpul nuntii, se fura mireasa. Este o traditie pe care unii miri o repsecta, iar altii nu. In timp ce unele mirese nu vor sa lipseasca de la evenimentul pe care l-au organizat cu mult timp inainte, cu emotii, uneori cu mult stres in spate, altele prefera sa mearga inainte cu traditia aceasta. Dupa ce am participat la ceva evenimente, voi scrie, din punctul meu de vedere, despre acest subiect. Iata cum vad eu toata povestea asta. S-a furat mireasa. Ce se intampla?

S-a furat mireasa. Deci ce se intampla acum?

Fiindca inca nu am fost mireasa, nu pot spune cu certitudine daca mi-ar placea sau nu sa fiu furata. Poate, dar in anumite conditii pe care le voi specifica mai jos, dupa ce voi trece in revista observatiile mele legate de traditia in discutie.

S-a furat mireasa

S-a furat mireasa

Din cate am vazut, cand se fura mireasa, totul decurge dupa un anumit tipar. Pare a fi un scenariu de la care nu foarte multi se abat. Mireasa este luata si dusa de regula intr-un club unde se intalneste cu alte mirese, deci este clar ca nici altii, de la alte nunti, nu au fost mai inventivi de atat.

Si daca se stie unde ajunge mireasa, se stie si cam ce se cere in schimbul ei. De cele mai multe ori o declaratie de dragoste pe care mirele, saracul, nu stie cum sa o rosteasca. Si il cred, e greu sa faci o declaratie de dragoste in prezenta unui numar maare de persoane. Mai ai si emotii, mai esti si obosit, deci este evident ca nu este un moment tocmai placut, mai ales daca nu ai venit cu o declaratie invatata pe de rost ca in clasele primare.

In afara de declaratie, mirele trebuie sa mai ofere si altceva. De regula se cere o stcicla de ceva. Ceva cu alcool. Si mai sunt si altii care, pentru a iesi in evidenta sau care poate se cred amuzanti, mai cer lucruri precum o punga de pufuleti. Amuzant? Nu stiu ce sa zic?

Si cam asa stau lucruririle cand se fura mireasa. Club, declaratie si alcool. In rest, altceva, sincer, nu am auzit si nici nu am vazut.

S-a furat mireasa

S-a furat mireasa

Acum sa revin la mine. Deci, cum spuneam mai sus, nu stiu daca mi-ar placea sa fiu furata de la propria nunta. Daca ma distrez, as prefera sa raman acolo. Si ar trebui sa ma distrez, nu, din moment ce eu am organizat evenimentul si, culmea, eu sunt mireasa? Daca, totusi, sunt “furata” si dusa intr-un loc misto, altul decat un club, atunci sa zicem ca m-as lasa luata de la eveniment.

Insa, daca fac asta, as refera ca mirelui sa nu i se ceara sa imi faca o declaratie de dragoste, as prefera sa o faca in privat, stiind ca nici eu nu m-as simti confortabil sa fac asta in prezneta mai multor oameni. Plus ca acest lucru este unul intim, deci intre patru ochi e mai ok. As prefera, de asemenea, sa nu se ceara pentru a nu stiu cata oara in istoria nuntilor, sticle de alcool in schimbul miresei.

Daca tot se continua aceasta traditie, ar fi frumos daca oamenii ar fi mai inventivi. Nu, nu vin aici cu idei pentru a inclocui scenariul, dar daca voi fi pusa in situatia de a fura o mireasa, atunci voi scrie aici noutatile.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment