Romane cu și despre nunți. Top 5

Nunțile, pe cât sunt de frumoase, pe atât sunt de stresante, iar dacă pentru a vă mai relaxa, vă place să vizionați filmele despre nunți, cu siguranță vă va face plăcere și să citiți aceste 5 romane cu și despre nunți.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Romane cu și despre nunți

Cărțile sunt o alternativă bună pentru filme, numai că au o serie de avantaje, în defavoarea filmelor. Citind  romane cu și despre nunți, vă veți permite să vă îmaginați exact așa cum vă doriți voi, și nu că fiți privați de acest lucru, uitându-vă la un film care limitează imaginația.

În plus, aceste 5 romane cu și despre nunți vă vor relaxa și deconecta de la realitate, oferindu-vă posibilitatea de a trăi în pielea personajelelor, iar nu în ultimul rând, vă puteți inspira din  romane cu și despre nunți pentru nunta voastră.

1.Nunta- Nikolas Sparks

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Acest roman intră în categoria 5 romane cu și despre nunți, dar nu așa cum vă imaginați voi. Da, este vorba despre o nuntă, dar nu neapărat nunta personajelor principale.

Winson Lewis și Jane fac 30 de ani de căsnicie atunci când Ann, fiica lor, se hotărăște să se căsătorească cu Keith. Cu acest prilej, Lewis realizează că s-a îndepărtat de soția sa, și va face toate eforturile să o recucerească.

Nunta-Nikolas Sparks

Nunta-Nikolas Sparks

2.Aproape căsătoriți- Jane Costello

O altă carte din categoria 5 romane cu și despre nunți este „Aproape căsătoriți” de Jane Costello. Zoe Moore este părăsită de iubitul ei în fața altarului. Pentru a depăși acest moment, ea se mută în America și devine bona unui văduv destul de nesuferit, dar foarte atrăgător.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Decoperă unul dintre aceste romane cu și despre nunți, roman care a luat în 2010, premiul pentru cea mai bună comedie romantică.

Aproape casatoriti. Romane cu și despre nunți

Aproape casatoriti. Romane cu și despre nunți

     3.Nunta: Rochia de mireasă- Rachel Hauck

„Nunta: Rochia de mireasă” de Rachel Hauck nu poate să lipsească din top 5 romane cu și despre nunți căci este bestseller.

Charlottle Malone se apropie de ziua nunții sale, dar pe cât este de nehotărâtă în legătură cu viitorul soț, pe atât îi este de greu să-și găsească rochie perfectă de mireasă, până când găsește o rochie într-un cufăr vechi.

Acesta este unul dintre aceste romane cu și despre nunți pe care trebuie să o citiți neapărat. Rochia găsită poartă povestea a patru femei cu destine uimitoare, din care Charlottle va avea de învățat.

Rachel Hauck. nunta-rochia de mireasa.

Rachel Hauck. nunta-rochia de mireasa.

4.Căsătorie de plăcere- Tahar Ben Jelloun.

O altă carte din seria romane cu și despre nunți este „Căsătorie de plăcere”, scrisă de Tahar Ben Jelloun, în care veți găsi detalii despre cultura islamică.

Amir, protagonistul cărții, o alege pe Nabou pentru o căsătorie…de plăcere, dar în timp, intervine iubirea și lucrurile devin foarte interesante.

casatorie de plăcere

casatorie de plăcere

    5.Cel care mă așteaptă- Parinous Saniee

Ultima care, pe care am introdus-o în top 5 romane cu și despre nuntă, ne vorbește despre femeile din Iran și are o foarte mare încărcătură sentimentală. Masumeh este măritată cu forța, așa cum o pățeau majoritatea acelor femei. Citește romanul pentru a vedea ce se întâmplă.

Cel care mă asteapta

Cel care mă asteapta

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cărțile pe care le-am menționat pe puteți achizitiona pe www.elefant.ro sau www.libris.ro, iar recenziile acestor cărți le puteți găsi pe www.literaturapetocuri.ro și pe www.delicateseliterare.ro.

La final, vă invit să citiți un articol despre nunta cu tematică literară, despre cărți pe care le poți dărui unei mirese și nu in ultimul rând, vă recomand acest articol, despre cărti care vă ajută în organizarea unei nunți.

Despre autor

M Olga

Leave a Comment