Rochiile domnisoarelor de onoare

Domnisoarele de onoare reprezinta o parte importanta din nunta. Acestea sunt cele mai bune prietene ale miresei sau membrii ai familiei. Domnisoarele de onoare vin in sprijinul miresei, au diferite responsabilitati si sarcini pentru a avea grija de nunta perfecta a miresei.

Credits by: Cristina Roteliuc

Credits by: Cristina Roteliuc

Fiecare mireasa este insotita de una sau mai multe domnisoare de onoare. Impartirea sarcinilor, alegerea modelului si a culorii pentru rochiile domnisoarelor de onoare, coafura si machiajulul, buchetele pot fi suportate in totalitate de mireasa sau pot fi impartite cu domnisoarele de onoare.

Punctul culminant il reprezinta alegerea rochiilor. Mireasa trebuie sa ii manifeste dorinta si le poate comunica domnisoarelor de onoare culoare rochiilor, precum si modelul. Nu este insa necesar acest lucru. Fetele pot ajunge la un numitor comun, optand pentru o culoare care sa dea bine cu localul, buchetul miresei sau alte decoratiuni.

Domnisoarele de onoare pot opta pentru cumpararea rochiilor din magazin sau pentru realizarea lor intr-un atelier de croitorie. In cazul in care grupul domnisoarelor opteaza pentru realizarea rochiilor, trebuiesc luate in calcul: timpul pentru cautarea materialului potrivit, a croitoresei specializate, a drumurilor indelungate la probat si retusat pana la varianta finala.

Mai jos puteţi vizualiza câteva modele de rochii, modele şi culori.

Credits by: rochii Natalia Vasiliev

Credits by: rochii Natalia Vasiliev

S & S 0888

Credits: rochii Natalia Vasiliev

Credits: rochii Natalia Vasiliev

Iulia & Radu - 0190

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment