Rochiile domnisoarelor de onoare si asortarea acestora

Rochiile domnisoarelor de onoare si asortarea acestora reprezinta un subiect de interes general pentru oricare mireasa, insa si pentru domnisoarele de onoare. Acum ca ti-ai gasit rochia perfecta pe care o vei purta in ziua nuntii, e timpul sa incepi cautarile si pentru rochiile domnisoarelor de onoare. Este bine de stiut ca in zilele noastre, multe mirese decid sa le lase pe fete sa isi aleaga singure rochiile, pentru ca ele sa se simta confortabil in tinutele purtate. In plus, este evident ca nu toate femeile au aceeasi forma a corpului, deci este mult mai bine ca fiecare sa poarte o rochie care ii avantajeaza silueta. Cu siguranta, domnisoarele tale de onoare vor aprecia faptul ca le vei lasa sa isi aleaga singure tinutele, mai ales daca nu vei face o regula din asortarea acestora. Totusi, ar fi indicat sa tii cont de unele reguli cand vine vorba de rochiile domnisoarelor de onoare si asortarea acestora.

Zilele in care rochiile domnisoarelor de onoare se asortau, au apus. Acum nu este nimic neobisnuit sa vezi ca ele au rochii in stiluri diferite, din materiale diferite si in culori diferite. Astfel, este evidentiat stilul fiecareia si, mai mult decat atat, toate se vor simti bine purtand ceea ce le place si le avantajeaza. Cu toate acestea, acorda atentie anumitor aspecte.

In primul rand, asigura-te ca rochiile lor au aceeasi lungime. Daca nu vei respecta regula aceasta, va fi destul de greu sa se creeze o anumita omogenitate. De asemenea, expertii in domeniu sustin ca este indicat ca numai doua aspecte sa fie variate. De exemplu, pot exista diferente in ceea ce priveste decolteul si culorile, dar materialul din care sunt confectionate sa fie acelasi. Sau, materialul poate sa difere (dantela, bumbac etc.), decolteul la fel, insa culorile sa fie identice. Optand pentru o varietate mai mare, poti crea o oarecare confuzie.

Fii atenta la nunate. Sunt foarte populare rochiile de diferite culori ale domnisoarelor de onoare. In momentul in care sunt alese rochiile, trebuie ca acele nuante sa fie vazute la lumina zile, pentru a se observa daca arata sau nu arata bine impreuna.

Daca le vei lasa pe domnisoarele de onoare sa aleaga singure rochiile, e posibil sa regreti decizia. De ce? Desi multor mirese le surade ideea de a le spune fetelor ce fel de culoare trebuie sa aiba rochiile lor, apoi sa le ofere libertatea de a alege ceea ce le place, e posibil ca la final sa constate ca rochiile sunt atat de diferite, incat nu se completeaza intr-un mod armonios. Daca fiecare va avea o nuanta diferita de a celorlalte, un model diferit, rochiile vor avea lungimi variate si vor fi confectionate de materiale diverse, este posibil ca fotografiile sa nu iasa tocmai bine, avand in vedere ca fiecare nuanta si material arata intr-un anumit fel in poze.

De asemenea, nu le da prea multe optiuni. De ce? Pentru a evita situatiile in care varietatea rochiilor ar putea crea neplaceri de ordin estetic. Si, asa cum am mentionat anterior, nici pozele nu vor iesi bine. Inainte de toate, alege tu cateva modele de rochii si accesorii, apoi lasa-le pe ele sa opteze pentru ceea ce le place mai mult din gama celor alese de tine anterior.

Rochiile domnisoarelor de onoare si asortarea acestora. Rochii identice

Rochiile domnisoarelor de onoare si asortarea acestora

United with love

Rochiile domnisoarelor de onoare si asortarea acestora

United with love

Rochiile domnisoarelor de onoare si asortarea acestora

Cat Mayer/Flickr

Rochiile domnisoarelor de onoare si asortarea acestora. Rochii diferite

Rochiile domnisoarelor de onoare si asortarea acestora

Southern Weddings

Rochiile domnisoarelor de onoare si asortarea acestora

Glamour

Rochiile domnisoarelor de onoare si asortarea acestora

Mobile.ikub

Asadar, nu este o regula ca rochiile domnisoarelor de onoare sa se asorteze, insa nici nu este indicat ca ele sa fie extrem de diferite. Atata vreme cat se pastreaza un anumit echilibru, nu vor exista probleme, toata lumea va fi multumita si fericita in vestimentatia purtata la nunta.

Sper ca articolul despre rochiile domnisoarelor de onoare si asortarea acestora ti-a fost de ajutor, iar acum te invit sa vizionezi cateva clipuri deosebite pe Studioblitz.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment