Rochii verzi impresionante

În teatru, există o superstiție veche de când lumea cum că actorii și actrițele nu ar trebui să poarte culoarea verde pe scenă, pentru că aduce ghinion. În filme, pe de altă parte, verdele poate electriza și poate accentua frumusețea actriței, atunci când rochia pe care aceasta o poartă are design-ul potrivit. Dacă ești o mireasă atipică, ce nu își dorește să poarte alb sau pasteluri în ziua nunții, ci preferă o rochie care să iasă în evidență și să nu fie uitată prea curând, verdele este o idee neobișnuită, dar îndrăzneață și care emană forță și încredere în sine. Așadar, de la Keira Knightley, la Vivien Leigh și Elizabeth Taylor, am ales pentru tine câteva rochii verzi impresionante din istoria cinematografiei hollywood-iene.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Rochii verzi impresionante

Rochii verzi impresionante

Sursă: MGM

Începem cu o rochie doar cu o tentă de verde. Această creație superbă cu umerii ușor dezgoliți, cu răscroiala din dantelă și cu detalii negre care nu denotă altceva în afară de eleganță a fost purtată de Vivien Leigh pentru rolul Scarlett O’Hara, din filmul Gone with the Wind, din 1939, regizat de Victor Fleming.

Rochii verzi impresionante

Sursă: StudioCanal

Mergem mai departe, unde am ales o rochie de un verde electric (așa cum vor fi cele mai multe din această listă, te previn!), în stilul anilor ’30. Cu bretele, un decolteu în V delicat și decent și cu o talie joasă falsă, care o dublează pe cea reală, creația a fost purtată de Keira Knightley în filmul Atonement, regizat de Joe Wright în anul 2007.

Rochii verzi impresionante

Sursă: Getty Images

Pentru un look regal și totodată exotic, îți recomand să te inspiri din rochia purtată de Elizabeth Taylor atunci când a interpretat personajul eponim din filmul Cleopatra, regizat în anul 1963 de Joseph L. Mankiewicz. Pe lângă mânecile lungi și fusta lungă din mătase, rochia este împodobită cu modele aurii, specific egiptene, care îi conferă un aer elegant și luxos.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Rochii verzi impresionante

Sursă: Wild Bunch Distribution

Această superbă rochie renascentistă se remarcă prin mânecile lungi supradimensionate, prin îmbinarea elegantă a satinului cu catifeaua și prin decorațiunile aurii și argintii. Creația a fost purtată de Natalie Portman în filmul The Other Boleyn Girl, regizat de Justin Chadwick în anul 2008.

Rochii verzi impresionante

Sursă: Getty Images

Ei, iată o rochie din care te poți inspira dacă ești o mireasă cu adevărat îndrăzneață! Creația este una cu adevărat impresionantă, din catifea verde și cu mai multe straturi de voal roșu, cu umerii goi, corset strâns și picioare lungi care se întrevăd la fiecare pas. În plus, este decorată cu elemente vintage aurii și negre. Rochia a fost purtată de Marilyn Monroe pentru rolul unei cântărețe de salon, în filmul River of No Return, regizat de Otto Preminger în anul 1954.

Rochii verzi impresionante

Sursă: Getty Images

Când vine vorba de rochii verzi impresionante din istoria cinematografiei hollywood-iene, nu putem uita de emblematică din catifea verde închis purtată tot de Vivien Leigh, tot de Scarlett O’Hara, tot în Gone with the Wind. Această creație vine la pachet cu o pelerină aproape regală și cu niște superbe detalii aurii care te vor face să te simți ca o regină în ziua cea mare.

În continuare, te invit să vezi cele mai frumoase rochii de mireasă din istorie, precum și pe cele mai frumoase din filme.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment