Rochii perfecte pentru domnisoarele de onoare

Daca ai fost vreodata domnisoara de onoare si ai fost la cumparaturi pentru rochia de domnisoara de onoare, probabil ca stii despre discutiile interminabile in cee ace priveste culoarea rochiei. Majoritatea opiniilor sunt insa ca domnisoarele de onoare sa aiba rochiile la fel.

teilor.ro

Rochii perfecte pentru domnisoarele de onoare

rochii pentru domnisoarele de onoare Sursa: mystylemyanmar

Multe mirese insista ca rochiile pentru domnisoarele de onoare sa fie cumparate din acelasi magazine pentru a avea acelasi model si aceeasi culoare. In acest caz trebuie doar ales modelul si culoarea insa treburile se pot complica cand este vorba de a gasi masurile pentru toate domnisoarele de onoare. Intrebarea care se pune ar fi, este  bine sa vopsesti rochiile domnisoarelor de onoare pentru a avea aceeasi culoare?

Cele mai multe materiale din care se fac rochiile domnisoarelor de onoare sunt produse intr-o culoare neutra, nefinisata, iar apoi materialul este vopsit intr-o culoare specifica. Vopsirea materialului pentru rochiile domnisoarelor de onoare intr-o culoare anume este necesara daca mireasa doreste ca acestea sa arate bine la nunta ei. Este preferabil ca rochiile sa fie identice si ca model, nu numai in ceea ce priveste culoarea. Temperatura, cantitatea de apa si de colorant folosite, pot afecta culoarea finala a rochiei. Din moment ce domnisoarele de onoare vor aparea una langa alta in fotografiile de nunta, diferentele de nuante a rochiilor lor sunt repede sesizate. In cazul in care mireasa doreste aceeasi culoare pentru rochiile domnisoarelor ei de onoare, este foarte important ca toate rochiile sa fie facute din acelasi lot de material.

Rochii perfecte pentru domnisoarele de onoare

Culorile au diverse interpretari si isi pot schimba aspectul in lumina naturala a soarelui, in lumina artificiala, in lumina fluorescent si chia la lumina lumanarilor. Rochiile care provin din mai multe loturi de material se pot vedea diferit in diverse conditii de iluminare, chiar daca par identice.

teilor.ro

Tesaturile fragile, cum ar fi tull

Rochii perfecte pentru domnisoarele de onoare

rochie din tull pentru domnisoara de onoare Sursa: wattpad

si sifon, dau mai putine probleme cu eventuala schimbare a perceptiei culorii. Amestecuri de fibre, cum ar fi amestecul din matase si poliester sunt putin mai dificile, deoarece necesita diferite tipuri de coloranti pentru a obtine o culoare uniforma.

Daca ai dubii, alege un material mai usor in locul unuia moale si opac. Poti gasi in magazine multe rochii frumoase, identice.

Rochii perfecte pentru domnisoarele de onoare

set rochii domnisoare de onoare

Daca doresti sa faci la comanda rochiile domnisoarelor de onoare, este bine sa faci comanda pentru toate odata, la acelasi designer.

teilor.ro

Rochii perfecte pentru domnisoarele de onoare

rochii la comanda pentru domnisoarele de onoare Sursa: casamentos.com

Sau le poti cumpara pe toate odata dintr-un magazin. De asemenea, este recomandabil sa achizitionezi rochiile de la un brand pentru care este o prioritate controlul asupra calitatii.

Daca totusi, in fotografiile de nunta se vor vedea diferente de culoare la rochiile domnisoarelor de onoare, poti aplica diverse filtre pe fotografii,

Rochii perfecte pentru domnisoarele de onoare

aplica filtre pentru nuanta identica rochii domnisoare de onoare Sursa: viitoaremireasa

astfel ca rochiile sa arate identic. In modelul rochiilor domnisoarelor de onoare poti merge si pe idea unor combinatii de culori.

Rochii perfecte pentru domnisoarele de onoare

rochii in doua culori pentru domnisoare de onoare Sursa: wedme

Aceasta idee este foarte buna pentru a rezolva problema nuantelor rochiilor domnisoarelor de onoare, iar pe piata exista o mare varietate de tesaturi si culori ce pot fi combinate cu usurinta pentru niste rochii deosebite. Nici o mireasa nu doreste sa fie eclipsata de domnisoara ei de onoare in ziua nuntii, insa asta nu inseamna ca aceasta trebuie sa arate rau.

teilor.ro

Rochii perfecte pentru domnisoarele de onoare

ai grija ca domnisoarele de onoare sa arate bine Credit Foto: Julius Paul

Opteaza deci pentru o paleta de culori mixte daca astfel sunt toate avantajate, creeaza combinatii proaspete si permite domnisoarelor tale de onoare sa isi aleaga singura o culoarile care le avantajeaza.

 

Despre autor

Good Weather

1 Comentariu

Leave a Comment