Rochii pentru o nuntă pe plajă

O nuntă pe plajă este un moment magic și romantic. Totuși, locația specială necesită pregătiri speciale, mai ales atunci când vine vorba de rochia de mireasă. Bineînțeles, vrei să fie superbă, dar trebuie să fie și potrivită pentru nisip, soare și pentru briza marină. Asta înseamnă că va trebui să dai uitării rochiile voluminoase de bal sau de prințesă, precum și trenele excesiv de lungi, și să optezi pentru ceva mai ușor. Ceva chic, comod și cool ar trebui să te satisfacă. Nu știi de unde să începi? E în regulă, pentru asta suntem noi aici, să îți prezentăm câteva dintre cele mai frumoase și mai utile rochii pentru o nuntă pe plajă.

Rochii pentru o nuntă pe plajă

rochii pentru o nuntă pe plajă

Sursă: The Trend Spotter

  1. Rochii de mireasă albe

Poate că locația nunții tale nu este o variantă tradițională, dar asta nu înseamnă că trebuie să încalci toate regulile. O rochie albă clasică este visul celor mai multe mirese și poate arăta cu adevărat de vis pe o plajă. Pentru a găsi rochia albă perfectă pentru nunta ta pe nisip, stai departe de structuri complicate și de detalii prea sofisticate sau prea grele. Nu numai că astfel de rochii nu ar fi deloc confortabile în contextul dat, dar și arată ca din alt peisaj. În locul lor, ar trebui să optezi pentru o rochie frumoasă și ușoară, cu un design cât mai simplu. Rochiile din dantelă și din șifon sunt ideale.

rochii pentru o nuntă pe plajă

Sursă: The Trend Spotter

  1. Rochii de mireasă colorate

Pentru miresele moderne cărora nu le e frică să încalce regulile, o rochie de mireasă colorată poate fi o alegere fantastică. Pentru un look romantic, alege nuanțele deschise, pastelate, care complementează idilicul peisaj marin. Nuanțele deschise de roz, albastru, violet și culoarea șampaniei sunt variante foarte bune.

rochii pentru o nuntă pe plajă

Sursă: The Trend Setter

  1. Rochii de mireasă din dantelă

O rochie de mireasă din dantelă este o variantă minunată pentru o nuntă pe plajă. Nu numai că dantela este foarte romantică, elegantă și sexy, dar este și un material ușor și răcoros, perfect pentru o zi de vară. Ca să stai și mai departe de căldură, alege o rochie vaporoasă din dantelă fără mâneci, poate chiar cu umerii goi. Sau dacă vrei un look mai relaxat, poți alege o fustă vaporoasă și o bustieră sau un top scurt, la fel ca în a doua fotografie.

rochii pentru o nuntă pe plajă

Sursă: The Trend Setter

  1. Rochii de mireasă din șifon

Natura vaporoasă a șifonului îl fac să fie o opțiune excelentă pentru o nuntă pe plajă. În plus, rochiile de mireasă din șifon vin în stiluri foarte diferite, așa că e imposibil să nu găsești o rochie pe gustul tău. Așadar, fie că îți dorești o rochie care să te facă să arăți ca o zeiță din Grecia sau vrei un design mai modern, îl vei găsi! Nu uita totuși că șifonul poate fi destul de transparent. Așadar, ar fi bine să alegi o rochie în mai multe straturi, pentru un look decent. Sau, dacă ești destul de îndrăzneață, poți alege look-ul mai sexy și… transparent.

rochii pentru o nuntă pe plajă

Sursă: The Trend Setter

  1. Rochii scurte de mireasă

O rochie scurtă de mireasă este o variantă foarte chic și foarte inteligentă pentru o nuntă pe plajă. Nu numai că e la modă, dar este și foarte practică și comodă. Până la urmă, te ferește și de căldură și îți va fi și mai ușor să mergi prin nisip cu ea. În plus, rochia scurtă este perfectă pentru a-ți arăta picioarele bronzate!

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

3 Comentarii

Leave a Comment