Rochii frumoase negre pentru miresele moderne

Incepand din epoca victoriana albul a devenit culoarea traditionala pentru rochia de mireasa. Dar, cu toate ca aceasta culoare este clasica si frumoasa, nu este singura optiune pentru mirese. Pentru cele ce sunt dispuse sa abandoneze traditia, exista mai multe optiuni de color, in special culoarea neagra poate fi o alegere buna pentru rochia de mireasa. Intuneric, decadenta si eleganta este ceea ce ofera aceasta culoare pentru mireasa care o poarta.

Rochii frumoase negre pentru miresele moderne

 1. Rochii de mireasa negre din dantela
  Rochii frumoase negre pentru miresele moderne

  rochii de mireasa negre din dantela Credit Foto: lazara.bg

Una dintre cele mai bune modalitati de a purta culoarea neagra in ziua nuntii este sa o porti la o rochie din dantela. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi stilul de rochie in functie de silueta ta. Imbracat din cap pana in picioare in dantela neagra vei fi o aparitie luxoasa, stilata si sofisticata.

 1. Rochii de mireasa negre lungi
  Rochii frumoase negre pentru miresele moderne

  rochii de mireasa negre lungi Credit Foto: lazara.bg

Pentru a pastra o parte din traditia aspectului unei mirese, opteaza pentru o rochie neagra lunga. Poti chiar alege o rochie cu trena. Retine ca rochia lunga neagra va atrage atentia tuturor, deci nu uita sa ai grija de restul look-ului, inclusive bijuterii, par si machiaj, toate trebuie sa fie foarte simple pentru a evita un look supra incarcat.

 1. Rochii de mireasa scurte negre
  Rochii frumoase negre pentru miresele moderne

  rochii de mireasa scurte si negre Credit Foto: lazara.bg

Daca nunta ta va fi una foarte moderna, o rochie scurta neagra este potrivita pentru tine. Fie foarte scurta, midi sau high-low, o rochie de mireasa scurta poate fi o alegere contemporana. Asigura-te ca rochia ta este mai sofisticata decat o rochie de petrecere pentru a fi buna pentru ziua nuntii. Alege materiale pentru rochii de mireasa clasice precum tul, dantela si organza. Gandeste-te si la un design cu ornamente si broderii pentru o nota in plus.

 1. Rochii de mirese negre pentru plinute
  Rochii frumoase negre pentru miresele moderne

  rochii de mireasa negre pentru plinute Credit Foto: 2knowandvote.com

O rohie de mireasa neagra poate evidentia feminine silueta sis a ascunda zonele cu problem ale corpului. Asigura-te doar ca alegi un stil de rochie dreapta. Rochia de sirena va arata frumos un corp tip clepsidra, o rochie tip A va atrage atentia spre partea de sus a corpului, departe de burtica si de coapse. Poti, de asemenea sa alegi o rochie scurta daca vrei sa iti arati picioarele.

 1. Rochii de mireasa negre, gotice
  Rochii frumoase negre pentru miresele moderne

  rochii de mireasa negre gotice Credit Foto: lazara.bg

Multe rochii negre sunt proiectate cu o usoara estetica gotica, dar modelele specific imbratiseaza stilul intunecat gotic mai intens. Daca esti o mireasa care vrei o rochie ca o fantezie, cauta un model din dantela groasa, sau cu maneci lungi, din tesaturi grele sau din brocart negru. Adauga un voal de mireasa negru si un machiaj intunecat pentru a intregi aspectul gotic.

 1. Rochii de mireasa alb-negru
  Rochii frumoase negre pentru miresele moderne

  rochii de mireasa alb cu negru Credit Foto: lazara.bg

Daca iti doresti sa porti la nunta o rochie de mireasa neagra, dar nu esti hotarata total sa abandonezi albul clasic, poti alege ambele culori. Pentru un aspect subtil alege culoarea alba cu indicia negre, iar pentru un aspect mai intens alege un model negru cu accente albe.

 1. Rochii de mireasa negre cu auriu
  Rochii frumoase negre pentru miresele moderne

  rochii de mireasa negru cu auriu Credit Foto: lazara.bg

Ziua nuntii tale ofera oportunitatea de a opta pentru un aspect luxos. Pentru un astfel de aspect gandeste-te sa porti o rochie neagra cu auriu. Alege o rochie neagra cu broderii aurii pentru o tinuta uimitoare.

 

 

 

Despre autor

Good Weather

3 Comentarii

Leave a Comment