Rochii din Sex and the City

După serialul de televiziune de succes, toate femeile de pe glob au așteptat cu nerăbdare filmul de lung-metraj Sex and the City, pentru a vedea deznodământul poveștii tumultuoase de iubire dintre Carrie și Big. Și iată că după șase ani cu năbădăi, despărțiri și regăsiri, ziarista noastră preferată și atrăgătorul ei partener erau gata să spună “Da”. Filmul este mai mult decât o dramă americană cu final fericit, producătorii condimentând intriga cu ceea ce publicul adoră la universul Sex and the City: demonstrații de stil vestimentar. Carrie, Miranda, Samantha și Charlotte schimbă rochii peste rochii și ne dezvăluie niște tendințe nemuritoare pregătite cu atenție de către Pat Field. Așadar, iată cele mai stilate rochii din Sex and the City.

teilor.ro

Rochii din Sex and the City

rochii din Sex and the City

Sursă: Marie Claire

Filmul este despre modă și fiecare dintre cele patru prietene calcă cu mândrie și cu demnitate peste dramele din viața lor cu pantofii lor scumpi. Una dintre cele mai celebre scene din film este aceea în care mireasa Carrie Bradshaw este fotografiată pentru Vogue. Acea scenă a fost filmată și fotografiată cu ajutorul echipei reale a Vogue SUA, în frunte cu Anna Wintour, redactorul-șef de la Vogue și presupusa inspirație pentru personajul principal din The Devil Wears Prada. Echipa a realizat styling-ul și a adus pentru Carrie mai multe creații haute couture, printre care și impresionanta rochie de mireasă din film, semnată Vivienne Westwood.

Nu putem însă să uităm de celelalte rochii de mireasă purtate de Carrie, chiar dacă ele au apărut pe ecran doar pentru câteva secunde.

Prima rochie în care Carrie este fotografiată este semnată Vera Wang. Este o creație excepțională care combină corsetul alb, simplu, fără bretele, cu o trenă maiestuoasă compusă din mii de detalii din tul de culoarea piersicii.

teilor.ro

rochii din Sex and the City

Sursă: Pinterest

Rochia Lanvin purtată de Carrie la ședința foto este o adaptare a două creații prezentate de Alber Elbaz pe podium în primăvara anului 2008. Rochia scurtă cu volane mari îi scoate în evidență picioarele lucrate și este perfectă pentru o mireasă îndrăzneață, iar voalul prins la spate și perlele mari sunt accesoriile ideale.

rochii din Sex and the City

Sursă: Pinterest

Creația haute couture Christian Lacroix este realizată din mătase satinată de culoarea fildeșului cu irizații roz, iar talia este accentuată cu o panglică din catifea neagră. Această rochie a fost accesorizată cu multe șiraguri lungi de perle și cu mănuși lungi din catifea neagră.

rochii din Sex and the City

Sursă: Pinterest

Cea mai spectaculoasă rochie îmbrăcată de Carrie este cea creată de John Galliano pentru Dior. Aceasta constă într-o fustă amplă din tul și un sacou haute couture cu mâneci bufante și cu decorațiuni din perle pe decolteu și pe talie. Look-ul a fost finisat cu o pălărie la fel de amplă, cu pene aplicate.

rochii din Sex and the City

Sursă: Pinterest

Ultima și cea mai mediatizată rochie de mireasă din anul 2008 este creată de Vivienne Westwood pentru colecția sa de toamnă. Adăugarea accesoriului de păr din pene turcoaz și gri, aplicat pe voalul simplu din tul, le-a oferit producătorilor filmului rochia de mireasă perfectă pentru scenele dramatice din timpul nunții dintre Carrie Bradshaw și Big.

teilor.ro

rochii din Sex and the City

Sursă: TheFW

Binecunoscutul magazin online de lux Net-a-Porter.com a scos la vânzare o variantă scurtă a rochiei Vivienne Westwood purtată de Carrie, special pentru miresele îndrăznețe care își caută inspirația în moda luxoasă din Sex and the City: The Movie.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment