Rochii de mireasa realizate din hartie

Rochii de mireasa realizate din hartie? Bineinteles ca exista! Sunt originale si arata pur si simplu divin. Le vezi si ai putea sa juri ca sunt rochii obisnuite, facute din materiale obisnuite pentru astfel de tinute. Sunt o alegere perfecta pentru miresele extravagante, insa nu se stie cat de sigura ar putea fi o astfel de optiune. Daca va incepe sa ploua la nunta? Si sunt mult mai multi factori de luat in calcul pentru cazul in care cineva isi doreste sa poarte o astfel de rochie in ziua in care va spune „DA”. Desigur, sunt un simbol al originalitatii, al elegantei, al frumusetii, iar materialele din care sunt realizate sunt extrem de ieftine. Desigur, efortul depus pentru realizarea unor astfel de rochii este, evident, unul pe masura rezultatelor. Se organizeaza chiar si concursuri pentru rochii de mireasa realizate din hartie, iar castigatorii pleaca acasa cu buzunarele pline. Sa vedem cateva imagini cu astfel de rochii, pentu a ne convinge cat de frumoase si de deosebite pot fi.

Modele de rochii de mireasa realizate din hartie

Rochii de mireasa realizate din hartie

Los Angeles Times

Cine ar putea sa creada, vazandu-le, ca sunt rochii de mireasa realizate din hartie? Orice viitoare mireasa ar putea visa sa imbrace la nunta unul dintre aceste modele de rochii, insa materialul pentru care va opta poate nu va fi tocmai hartia. Dar, daca va fi, atunci o aplaudam pentru curaj si pentru originalitate.

Rochii de mireasa realizate din hartie

The Things

Sa vezi si sa nu crezi! Cam asta poti sa spui despre modelul acesta de rochie. Este pur si simplu „WOW”. Un design aparte, care ne va cuceri imediat. Si bineinteles ca vazand imaginea, nu iti vei da seama ca materialul folosit pentru realizarea rochiei este hartia.

Rochii de mireasa realizate din hartie

Los Angeles Times

Chiar daca sunt rochii de mireasa realizate din hartie, acest lucru nu inseamna ca materialul limiteaza, intr-un fel sau altul, design-ul rochiei. Dupa cum se poate observa, modelele sunt complicate, reusite si pot avea mai multe culori. Si, bineinteles, ai putea sa juri ca materialul este oricare altul, numai hartie nu.

Rochii de mireasa realizate din hartie

Jennifer Pritchard Bridal

Ne pare rau pentru cartile care au fost folosite drept material pentru realizarea rochiei, insa ne declaram si foarte incantati de rezultat. Este o rochie perfecta pentru femeile care iubesc literatura, insa le-ar putea pune si in dificultate, avand in vedere ca poate nu isi doresc sa vada cum mai multe carti sunt „desfigurate” pentru a da nastere unei… opere de arta. Pentru ca, in fond, fiecare rochie de mireasa este o opera de arta, indiferent daca vorbim despre rochii de mireasa realizate din hartie sau din alte materiale.

Rochii de mireasa realizate din hartie

NY Daily News

Este o rochie care ne dovedeste ca imaginatia oamenilor nu are limite. Si nu numai imaginatia, ci si indemanarea si rabdarea, pentru ca fara ele nu ai cum sa ajungi la astfel de rezultate care te uimesc si te fac sa crezi ca inca mai ai atat de multe lucruri de aflat despre imaginatia oamenilor si talentele lor ascunse.

Am vazut cateva modele de rochii de mireasa realizate dintr-un material mai atipic: hartia. Ne-am convins ca oamenii nu vor inceta niciodata sa ne surprinda cu imaginatia lor bogata, cu talentele ascunse si cu rabdarea si indemanarea pe care le detin. Si, daca doriti mai multe informatii in legatura cu acest subiect, aici si aici le puteti gasi.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment