Rochii de mireasă pentru gravide

Miresele însărcinate și aceste rochii de mireasă pentru gravide nu mai sunt un subiect tabuu, căci este un lucru care se poate întâmpla indiferent dacă îl programezi sau nu, și nu poate fi decât un motiv de bucurie, iar singura problemă este că trebuie să cauți rochii de mireasă pentru gravide.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Rochii de mireasă pentru gravide

Viitoarele mirese, care poarte în pântece un prunc, trebuie să fie mult mai atente, căci ele au nevoie nu numai de tocuri mici și stres puțin, dar au nevoie și de rochii de mireasă  pentru gravide. Pentru ele, prioritar este bebelușul și siguranța lui.

Este foarte important ca rochia de mireasă să fie cât mai comodă și exact ceea ce trebuie pentru o gravidă. Plus ceea ce-i trebuie unei mirese. Da, poate fi puțin mai dificil să le îmbini, dar nu imposibil. Asta înseamnă rochii de mireasă pentru gravide.

Culoarea rochiei de mireasă pentru gravide

Atunci când cauți cele mai potrivite rochii de mireasă pentru gravide, nu trebuie în mod neapărat să eviți albul. Ești mireasă, este ziua cea mare și ai tot dreptul să porți rochie albă de mireasă, chiar dacă ești însărcinată.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

În caz că o rochie albă nu te încântă, poți alege o rochie crem, ivory sau oricare altă culoare îți place ție, atâta timp cât și modelul intră în categoria rochii de mireasă pentru gravide.

rochie vaporoasa,cristalmariaje.ro

Cum să alegi rochii de mireasă pentru gravide

Atunci când ești în această poziție, de a căuta rochii de mireasă pentru gravide, trebuie să ți cont de cât de avansată este sarcină. În primul trimestru poți purta orice fel de rochie, doar cu codiția să nu fie strânsă la burtă. Mai târziu, este bine să alegi o rochie cât mai potrivită.

1.Rochie în stil grecesc. Aceste rochii pot fi foarte potrivite pentru că sunt foarte ușoare și diafane, în stil A.

rochie stil grecesc. modelrochiivio.

rochie stil grecesc. modelrochiivio.

 

 

2. Rochii baby-doll, sunt rochii de miresă pentru gravide, datorită faptului că de sub sâni devin bufante.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
rochie baby-doll. elitemariaje.ro

rochie baby-doll. elitemariaje.ro

3.Rochiile scurte și mulate pe corp, pot fi și ele rochii de mireasă pentru gravide dacă sarcina nu este foarte mare.

rochii de mireasă pentru gravide

rochii de mireasă pentru gravide

4.Rochiile empire, romantice și vaporoase, sunt rochii de mireasă potrivite pentru gravide pentru că sunt foarte comode.

creatievestimentara.ro rochii de mireasa pentru gravide

Indiferent de tipul de rochie, de culoare sau lungime, ca să vorbim despre rochii de mireasă pentru gravide, trebuie să vorbim despre rochii comode, lejere, care să nu stângă burta și, dacă se poate, să scoată în evidență decolteul, pentru că în această perioadă, cu asta se lăudă graviduțele.

Este recomandat să aveți rochiile cu șnu sau cu spatele gol, în cazul în care nu puteți să luați rochia cu doar câteva zile înainte, astfel încât burtica să nu aibă timp să crească.

Nu uitați că cele mai potrivite rochii de mireasă de gravide sunt cele care vă plac vouă, și dacă alegeți să vă protejați copilul, purtând o rochie largă, precum rochia de mireasă tip grecesc, nu înseamnă că vă ascundeți sarcina. Dar dacă vă permite condiția, puteți purta cu mândrie o rochie mulată, care să arate burtica în splendoarea ei.

La final, vă recomand www.rochiielegantedelux.ro pentru rochii de mireasă pentru gravide, dar si www.olx.ro, pentru rochii mai accesibile

Despre autor

M Olga

1 Comentariu

Leave a Comment