Rochii de mireasa Loulou Brand Bucuresti

Rochia de mireasa trebuie sa se potriveasca perfect persoanei care o poarta in functie de formalitatea nuntii, locatia in care va avea loc, dar si de decorul ales. De la Loulou Brand poti alege o rochie spectaculoasa care sa te faca sa te simti speciala in ziua nuntii tale.

Andra Turcanu este creatoarea Loulou Brand din Bucuresti. La inceput, aceasta a fondat acest brand imprumutand niste bani de la tatal sau si deschizandu-si atelierul in mansarda casei. In prezent acest brand are succes atat in Romania cat si peste continente, existand magazine in Bucuresti, Lafayette Dubai si Melbourne. Locatia din Bucuresti se afla la adresa 6 Intrarea Maresal Josef Pilsudski.

Intr-un interviu pentru Alist Magazine, Andra Turcanu, fondatoarea Loulou Brand, declara: „Femeia Loulou imi seamana, cu siguranță. Este o femeie care nu va uita niciodată să fie femeie, care lucrează, dar care are nevoie și de momentele ei speciale de răsfăț, în care să fie în centrul atenției, nu doar prin felul ei de-a fi, ci și prin ținutele pe care le poartă. Este o femeie care înțelege importanță ideii de familie, dar care își va trăi viața frumos și intens. Este o luptătoare, o mamă desăvârșită, dar în același timp în ea vor rămâne mereu frânturile unei adolescente rebele. Iar revenind la modă, cu siguranță femeia Loulou își dorește să fie în pas cu tendințele și să fie specială. Mereu.” Continuarea acestui interviu o puteti citi aici.

In continuare va prezint colectiile Loulou Brand pe care le veti gasi si pe site-ul oficial.

Rochii de mireasa Loulou Brand Bucuresti

Aceasta detine doua colectii pentru anul 2019 de rochii de mireasa: colectia The air she breathes si colectia White envy. Colectia The air she breathes este realizata din materiale de calitate, elegante si contine o multitudine de modele deosebite care sa te faca sa te simti speciala in ziua nuntii tale. Aceasta colectie se claseaza intre clasic si traditional si ceea ce este modern si neconventional. In aceasta colectie intalnim accente de couture si elemente artistice de ultima generatie ce definesc brandul Loulou, precum si o dorinta de a aduce moda rochiilor de mireasa catre noi limite controversate. Mai multe modele de rochii de mireasa din colectia The air she breathes gasiti aici.

Rochii de mireasa Loulou Brand Bucuresti

Colectia The air she breathes

Rochii de mireasaLoulou Brand Bucuresti

Colectia The air she breathes

Colectia White Envy este o opera de arta si toate rochiile de mireasa sunt frumos lucrate cu jocuri evazive de broderii. White Envy este o colectie coplesitor de emotionala pentru mireasa noii epoci. Mai multe modele de rochii din aceasta colectie gasiti aici.

Rochii de mireasa Loulou Brand Bucuresti

Colectia White Envy

Rochii de mireasa Loulou Brand Bucuresti

Colectia White Envy

Rochii de mireasa Loulou Brand Bucuresti

Colectia White Envy

Sper ca acest articol despre rochii de mireasa Loulou Brand Bucuresti te-au inspirat si te-au facut sa alegi acest brand pentru achizitionarea rochiei pentru cea mai importanta zi din viata ta. In continuare te invit sa citesti si un articol despre designeri romani pentru rochii de mireasa.

CITESTE SI: Top magazine cu rochii de mireasa in Bucuresti

Despre autor

A Anca

Leave a Comment